Πώς να αγοράσετε χώρο αποθήκευσης στο iPhone σας

0


Ο λογαριασμός σας απο την Apple διαθέτει δωρεάν 5 GB αποθηκευτικού χώρου στο iCloud, αλλά είναι εύκολο να τον γεμίσετε με φωτογραφίες και βίντεο. Αυτό το άρθρο παρέχει οδηγίες για τον τρόπο αγοράς/αναβάθμισης του χώρου αποθήκευσης iCloud χρησιμοποιώντας το iPhone σας.

Μπορώ να αγοράσω περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο iPhone;

Από τεχνική άποψη, όχι, δεν μπορείτε να αγοράσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο iPhone. Ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο iCloud, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο σας και θα σας επιτρέψει να ελευθερώσετε μέρος του χώρου αποθήκευσης στη συσκευή σας.

Το iCloud storage είναι η υπηρεσία αποθήκευσης cloud της Apple. Όταν διαθέτετε χώρο αποθήκευσης iCloud, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας στο cloud και, στη συνέχεια, να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά από οποιαδήποτε από τις συσκευές Apple σας. Για παράδειγμα, οι φωτογραφίες που τραβάτε στο τηλέφωνό σας είναι προσβάσιμες στο cloud από το Mac σας ή το αντίστροφο. Και ενώ η Apple παρέχει ένα ονομαστικό χώρο αποθήκευσης στο  iCloud δωρεάν, οι περισσότεροι χρήστες της Apple μπορούν να το γεμίσουν αρκετά γρήγορα.

Όταν το περιεχόμενό σας είναι αποθηκευμένο στο iCloud, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο για να μεταβείτε σε αυτό το περιεχόμενο.

Αντί να πρέπει να επιλέξετε τι πρέπει να κρατήσετε και τι πρέπει να διαγράψετε για να ελευθερώσετε χώρο, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον χώρο αποθήκευσης iCloud απευθείας από το τηλέφωνό σας.

  1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις .

  2. Πατήστε  στο όνομά σας στο επάνω μέρος της οθόνης.
  3. Επιλέξτε το iCloud

  4. Επιλέξτε Διαχείριση αποθηκευτικού χώρου . Σε ορισμένες συσκευές, ανάλογα με την έκδοση του iOS που χρησιμοποιείτε, μπορεί να είναι το iCloud Storage .

  5. Πατήστε Αγορά περισσότερο αποθηκευτικού χώρου (αν δεν έχετε αναβαθμίσει ποτέ το πρόγραμμα αποθήκευσης iCloud) ή Αλλαγή προγράμματος αποθήκευσης (αν έχετε αναβαθμίσει προηγουμένως τον αποθηκευτικό χώρο σας αλλά πρέπει να τον αναβαθμίσετε ξανά).

  6. Επιλέξτε την επιλογή αναβάθμισης για τον αποθηκευτικό χώρο που χρειάζεστε. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση ή υποβάθμιση ανά πάσα στιγμή, αλλά εάν κάνετε υποβάθμιση σε λιγότερο χώρο από τον όγκο των δεδομένων που έχετε, ενδέχεται να χάσετε ορισμένα από τα δεδομένα σας. 

  7. Αφού επιλέξετε ένα πρόγραμμα αποθήκευσης, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την αγορά σας είτε πατώντας δύο φορές το πλευρικό κουμπί στο τηλέφωνό σας είτε παρέχοντας πληροφορίες πιστωτικής κάρτας όταν σας ζητηθεί. Μόλις το επιβεβαιώσετε, θα χρεώνεστε αυτόματα για τον αποθηκευτικό χώρο iCloud κάθε μήνα μέχρι να τον ακυρώσετε. 

Τα διαθέσιμα επίπεδα αποθήκευσης στο iCloud είναι 50 GB, 200 GB ή 2 TB. Ορισμένοι χρήστες μπορεί να θεωρήσουν ότι ο αποθηκευτικός χώρος 50 GB είναι αρκετός, αλλά αν τραβάτε πολλές φωτογραφίες, κατεβάζετε λίστες αναπαραγωγής στο τηλέφωνό σας, ακούτε πολλά podcast ή κατεβάζετε βίντεο, τότε τα προγράμματα αποθήκευσης 200 GB ή 2 TB μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

FAQ:
  • Τι είναι το "Άλλο" στον αποθηκευτικό χώρο iPhone;

    Πιθανότατα θα δείτε ένα "Άλλο" στον αποθηκευτικό χώρο στις ρυθμίσεις του iPhone σας εάν χρησιμοποιείτε iOS 13.6 ή παλαιότερη έκδοση. Οι νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος ομαδοποιούν στοιχεία όπως δεδομένα ιστότοπου και προσωρινές κρυφές μνήμες – που ήταν συνήθως αυτά που υπήρχαν στον αποθηκευτικό χώρο «Άλλο» – στις ίδιες τις εφαρμογές, διευκολύνοντας την εκκαθάριση χώρου. Για παράδειγμα, για να διαγράψετε δεδομένα ιστότοπου από το Safari, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Προηγμένες > Δεδομένα ιστότοπου και πατήστε Κατάργηση όλων των δεδομένων ιστότοπου .

  • Τι είναι το "Media" στον χώρο αποθήκευσης iPhone;

    Η ενότητα "Μέσα" στην αναφορά αποθήκευσης iPhone περιλαμβάνει μουσική, ταινίες και εικόνες εκτός της εφαρμογής Φωτογραφίες. Για παράδειγμα, εάν κάνετε λήψη κομματιών στο Apple Music αντί να τα αναπαράγετε από το cloud, αυτά τα αρχεία θα εμπίπτουν στην ενότητα "Μέσα".


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !