Το DCFrame σάς επιτρέπει να προσθέσετε ένα προσαρμοσμένο φόντο για την εφαρμογή του Discord ..(jailbreak)

0


Το Discord είναι πιο δημοφιλές μεταξύ των Gamers ως πλατφόρμα επικοινωνίας. Αλλά πολλοί jailbreakers προγραμματιστές η όπως και το μπλοκ μας έχουν επίσης εγκαταστήσει την εφαρμογή Discord για να επικοινωνούν μέσω συγκεκριμένων καναλιών Discord με τους χομπίστες τους. Ωστόσο, θελήσατε ποτέ να εξατομικεύσετε την εφαρμογή Discord; Αν ναι τότε σίγουρα, αναζητούσατε μια μέθοδο για να προσαρμόσετε την εφαρμογή. Αυτό το άρθρο παρουσιάζει τον τρόπο προσθήκης προσαρμοσμένου φόντου για την εφαρμογή Discord. Πρόκειται για ένα 
jailbreak tweak που ονομάζεται DCFrame από τον προγραμματιστή του iOS τον Sugiuta .

Όπως φαίνεται στο παράδειγμα του στιγμιότυπου οθόνης, το tweak DCFrame σάς επιτρέπει να προσθέσετε ένα προσαρμοσμένο φόντο για τη διεπαφή συνομιλίας της εφαρμογής Discord με το αγαπημένο σας. Είναι ένας τέλειος τρόπος για να δώσετε στις συνομιλίες Discord μια νέα εμφάνιση. Ωστόσο, μόνο εσείς μπορείτε να δείτε την ταπετσαρία φόντου.

Μόλις εγκατασταθεί, το tweak προσθέτει ένα παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το tweak κατά απαίτηση. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε μια εικόνα από τη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών της συσκευής σας ως φόντο της εφαρμογής Discord. Τέλος, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Εφαρμογή από την επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου προτιμήσεων για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

DCFrame Tweak Repo

Όσοι αγαπούν να προσθέτουν μια προσαρμοσμένη εικόνα φόντου στην εφαρμογή Discord αντί της προεπιλεγμένης (απλό γκρι) μπορούν να κατεβάσουν το tweak DCFrame δωρεάν από το αποθετήριο της Sugiuta μέσω της αγαπημένης τους εφαρμογής διαχείρισης πακέτων. Το tweak υποστηρίζει επίσης συσκευές iOS 13 και iOS 14 με jailbroken. Κυρίως, πρέπει να εγκαταστήσετε την επίσημη εφαρμογή Discord για να λειτουργήσει σωστά. Επιπλέον, το tweak είναι ανοιχτού κώδικα στη σελίδα GitHub του προγραμματιστή .

Εάν δεν έχετε ήδη εκμεταλλευτεί το αποθετήριο της Sugiuta, μπορείτε να το προσθέσετε στην εφαρμογή διαχείρισης πακέτων χρησιμοποιώντας την παρακάτω διεύθυνση URL.

https://sugiuta.github.io/ 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !