Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό του Instagram με την εφαρμογή του iPhone

0


Αν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram με την εφαρμογή του iPhone, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Το Instagram έδωσε πρόσφατα στους χρήστες iPhone την επιλογή να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους στο Instagram απευθείας από την εφαρμογή iOS.

Τώρα οι χρήστες μπορούν να μεταβούν στην ενότητα Ρυθμίσεις που βρίσκεται στην εφαρμογή Instagram για iPhone προκειμένου να διαγράψουν ή να απενεργοποιήσουν τους λογαριασμούς τους.

Παρακάτω θα βρείτε οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram με την εφαρμογή iPhone.

Διαγραφή λογαριασμού Instagram με την εφαρμογή iPhone

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram απευθείας από την εφαρμογή iPhone.

Βήμα 1. Εκκινήστε την Instagram και πατήστε το Προφίλ κουμπί

Βήμα 2. Όταν βρίσκεστε στη Προφίλ , πατήστε το κουμπί με τις παύλες από την επάνω δεξιά γωνία.

Διαγραφή λογαριασμού Instagram από το iPhone

Βήμα 3. Στη συνέχεια, πατήστε « Ρυθμίσεις » και μετά στο « Λογαριασμός ».

Βήμα 4. Τέλος, από την οθόνη Λογαριασμού, πατήστε την επιλογή « Διαγραφή λογαριασμού ».

Διαγραφή λογαριασμού Instagram από το iPhone

Στην επόμενη οθόνη θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram ή εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Αφού επιλέξετε τη διαγραφή, θα έχετε 30 ημέρες για να σταματήσετε το Instagram να διαγράψει τον λογαριασμό σας και να τον ανακτήσει. Μετά από αυτό το διάστημα ο λογαριασμός Instagram θα διαγραφεί οριστικά.

Το Instagram έχει ακολουθήσει τις Οδηγίες αναθεώρησης του App Store της Apple, οι οποίες πλέον επιβάλλουν σε όλες τις εφαρμογές που προσφέρουν τη δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμών να προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα διαγραφής λογαριασμών.

Η νέα λειτουργία θα κάνει τη ζωή του χρήστη πιο βολική, καθώς είναι πιο εύκολη από την παλιά μέθοδο , η οποία απαιτούσε από τον χρήστη πρόσβαση στον ιστότοπο του Instagram για διαγραφή λογαριασμού.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !