Το iOS 16 είναι η ευκαιρία για να έχετε έναν νέο αποκλειστικό χώρο για επιβραβεύσεις με τη μορφή σημάτων στο Apple Fitness+. Αυτή είναι μια καινοτομία που εμφανίστηκε με την
beta 3 του iOS 16 , διαθέσιμη από χθες από τους προγραμματιστές.

Όπως σημειώνει το MacRumors , οι ανταμοιβές δραστηριότητας στο iOS 15 κερδίζονται με την ολοκλήρωση συγκεκριμένων προκλήσεων, όπως η κατάρριψη ενός νέου ρεκόρ ring, η τέλεια εβδομάδα άσκησης ή η επίτευξη 100 στόχων. Αυτές οι ανταμοιβές μπορούν να κερδηθούν με ή χωρίς δραστηριότητες Apple Fitness+. Αλλά στο iOS 16, η Apple δίνει στους χρήστες έναν νέο τρόπο να γιορτάσουν τα επιτεύγματά τους. 

Οι νέες ανταμοιβές συνδέονται με συγκεκριμένες προπονήσεις και κατηγορίες Fitness+ και είναι αναγνωρίσιμες από το μοναδικό τους σχήμα. Δεν είναι ακόμη γνωστό πόσες ανταμοιβές Fitness+ υπάρχουν, αλλά υπάρχουν ανταμοιβές για την ολοκλήρωση ενός σημαντικού αριθμού προπονήσεων, τόσο ως προς τον συνολικό αριθμό προπονήσεων σε κατηγορίες όσο και σε μεμονωμένες κατηγορίες, σειρές προπονήσεων Fitness+ και καλύτερες προπονήσεις για μεμονωμένες κατηγορίες, συν ανταμοιβές για την πρώτη φορά που ολοκληρώνεται μια νέα κατηγορία προπόνησης Fitness+.