Όλα δεν πάνε ακριβώς όπως είχαν προγραμματιστεί στη συναρμολόγηση του iPhone 14, με την Apple και τους συνεργάτες της που θα ήταν υποχρεωμένοι να αναθεωρήσουν τον όγκο παραγωγής προς τα κάτω κατά περίπου 10% σύμφωνα με το
Digitimes .

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν η TSMC (η οποία συναρμολογεί τα τσιπ της Apple) είδε τρεις μεγάλους πελάτες της να προσαρμόζουν τις παραγγελίες τους, επιδεινώνοντας την κατάσταση των ημιαγωγών. Με τις συνεχείς ελλείψεις, αυτοί οι πελάτες δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους ως συνήθως. Ωστόσο, οι προοπτικές αναμένεται να βελτιωθούν με την πάροδο του χρόνου, με την TSMC να παραμένει αισιόδοξη για το υπόλοιπο του έτους. Το Digitimes αναφέρει πώς οι παραγγελίες για το iPhone 14 πρέπει να είναι σύμφωνες με τις προσδοκίες του προμηθευτή.

"Η μαζική παραγωγή του iPhone 14s της Apple έχει ξεκινήσει, αλλά ο στόχος αποστολής πρώτου κύματος των 90 εκατομμυρίων τεμαχίων έχει μειωθεί κατά 10%", ανέφερε η τοποθεσία, η οποία διαθέτει τις πηγές σε αυτό το επίπεδο.

Αυτά τα νέα θα μπορούσαν να είναι (λίγο) ενοχλητικά δεδομένων των τελευταίων πληροφοριών για το επόμενο smartphone της Apple. Χθες, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo σημείωσε ότι η ζήτηση για το iPhone 14 θα είναι μεγαλύτερη στην Κίνα από το iPhone 13. Επομένως, αυτό θα μεταφραστεί σε μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων και η Apple θα χρειαστεί ένα μεγάλο απόθεμα για να καλύψει τη ζήτηση.