Η Apple θα κυκλοφορήσει τέσσερα μοντέλα iPhone 14 φέτος, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου μοντέλου που θα είναι το iPhone 14 Max. Θα έχει οθόνη 6,7 ιντσών, αλλά δεν θα είναι το μοντέλο Pro. Και σύμφωνα με τον
Ross Young , αυτό το μοντέλο αντιμετωπίζει προβλήματα παραγωγής.

Ο αναλυτής οθόνης αναφέρει ότι οι αποστολές πάνελ για το iPhone 14 Max εξακολουθούν να είναι πολύ πίσω από αυτές του iPhone 14 Pro Max. Προσθέτει ότι οι αποστολές πλακών εξακολουθούν να είναι «πολύ πίσω» από αυτό που θα έπρεπε να είναι. Ο Ross Young βασίζεται σε δεδομένα γραμμής παραγωγής.

Ως έχει, οι όγκοι παραγωγής για το iPhone 14 Pro Max είναι περισσότερο από τρεις φορές υψηλότεροι από τους όγκους για το iPhone 14 Max. Μια παραπάνω από αισθητή διαφορά.

Τα iPhone 14 Max και iPhone 14 Pro Max θα έχουν και τα δύο οθόνη 6,7 ιντσών. Αλλά δεν θα είναι η ίδια οθόνη, ειδικά με τη δεύτερη που δεν θα έχει πλέον την εγκοπή όπως την ξέρουμε, αλλά μάλλον ένα σε χάπι σχήμα και μια τρύπα στο πάνω μέρος . Επίσης, το iPhone 14 Pro Max θα έχει οθόνη ProMotion (μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz), όπως και το iPhone 14 Pro. Από την άλλη, τα iPhone 14 και iPhone 14 Max δεν θα έχουν τέτοια οθόνη.

Σύμφωνα με τον Young, το iPhone 14 Max θα παρουσιάσει καθυστέρηση ή θα είναι διαθέσιμο σε πολύ χαμηλές ποσότητες κατά την κυκλοφορία. Τον Μάιο, η Nikkei και ο αναλυτής Ming-Chi Kuo είχαν ήδη αναφέρει προβλήματα παραγωγής για αυτό το μοντέλο.