Η μία πλευρά στα AirPods Pro δεν λειτουργεί; Δείτε πώς να το διορθώσετε

0


Αντιμετωπίζετε το εξαιρετικά ενοχλητικό πρόβλημα όπου η μία πλευρά του AirPods Pro έχει σταματήσει να λειτουργεί. Όταν συμβαίνει αυτό, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για την επίλυση αυτού του ζητήματος.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε τα AirPods Pro στη θήκη και να τα συνδέσετε στον φορτιστή τους, αλλά δεν βοηθάει να επαναφέρετε τα νεκρά ακουστικά στη ζωή.

Η μία πλευρά του AirPods Pro δεν λειτουργεί

Τα καλά νέα είναι ότι είναι πολύ εύκολο να διορθώσετε το πρόβλημα όπου η μία πλευρά του AirPods Pro δεν λειτουργεί.

Ακολουθώντας τα βήματα που περιγράψαμε παρακάτω, μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το AirPods Pro και να κάνετε και τις δύο πλευρές του AirPods Pro να λειτουργούν κανονικά.

Διορθώστε ότι η μία πλευρά του AirPods Pro δεν λειτουργεί

Αυτά τα βήματα λειτουργούν και με τις δύο πλευρές. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό όταν το αριστερό AirPods Pro σταματά να λειτουργεί καθώς και όταν το δεξιό AirPods Pro δεν λειτουργεί.

Βήμα 1. Τοποθετήστε και τις δύο R και L του AirPods Pro πίσω στη θήκη.

Βήμα 2. Τώρα ανοίξτε τις Ρυθμίσεις -> Bluetooth -> πατήστε το i δίπλα στο AirPods Pro.

Βήμα 3. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση μέχρι κάτω και πατήστε στην επιλογή « Ξεχάστε αυτήν τη συσκευή ».

Βήμα 4. Τώρα πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί σύζευξης που βρίσκεται στο πίσω μέρος της θήκης AirPods Pro μέχρι το φως να γίνει λευκό.

Βήμα 5. Ανοίξτε το καπάκι της θήκης AirPods Pro και αντιστοιχίστε το ξανά με το iPhone σας.

Βήμα 6. Αφού ολοκληρωθεί η σύζευξη, βάλτε το AirPods Pro σε φόρτιση.

Σημείωση: Εάν τα ακουστικά AirPods Pro που δεν λειτουργούσαν εξακολουθεί να αρνείται να φορτίσει, δοκιμάστε να αφαιρέσετε τα ακουστικά που λειτουργούν από τη θήκη και τοποθετήστε μόνο αυτά που δεν λειτουργούν στη θήκη. Αφήστε το να φορτίσει για λίγο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το iPhone σας ενδέχεται να εμφανίσει ειδοποίηση ότι το AirPods Pro έχει 0% μπαταρία. Αφήστε τα ακουστικά να φορτιστούν για 5-10 λεπτά. Μετά από αυτό, αφαιρέστε το από τη θήκη και φορέστε το για να δείτε αν έχει αρχίσει να λειτουργεί.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !