Η Apple προσφέρει σήμερα την υποψήφια έκδοση (build 19G69) για iOS 15.6 σε iPhone και iPadOS 15.6 σε iPad. Αυτή φτάνει
μια εβδομάδα μετά την 5η beta  και αφορά τους δημόσιους προγραμματιστές και δοκιμαστές.

Ποιος μας λέει ότι η υποψήφια για την έκδοση του iOS 15.6 ειναι τελική έκδοση… κανονικά? Οι προγραμματιστές πρέπει να βεβαιωθούν ότι όλα λειτουργούν καλά με τις εφαρμογές τους και το λειτουργικό σύστημα γενικότερα. Αν όλα πάνε καλά, τότε η Apple θα κυκλοφορήσει ακριβώς αυτήν την έκδοση σε όλους τους χρήστες σε λίγες μέρες. Εάν υπάρχουν προβλήματα, η Apple θα κυκλοφορήσει μια αναθεωρημένη έκδοση που διορθώνει τα προβλήματα.

Ακολουθούν οι αλλαγές για το iOS 15.6 σύμφωνα με την Apple:

  • Η εφαρμογή TV προσθέτει τη δυνατότητα επανεκκίνησης ενός ζωντανού αθλητικού αγώνα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και παύσης, επαναφοράς ή γρήγορης προώθησης.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου οι Ρυθμίσεις ενδέχεται να συνεχίσουν να δείχνουν ότι ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι πλήρης, παρόλο που είναι διαθέσιμος.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να κάνει τις συσκευές braille να ανταποκρίνονται αργά ή να σταματήσουν να ανταποκρίνονται κατά την πλοήγηση στην εφαρμογή Mail.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα στο Safari όπου μια καρτέλα μπορούσε να μεταβεί πίσω στην προηγούμενη σελίδα.

Η Apple δεν δίνει συγκεκριμένη ημέρα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS 15.6 για όλους. Αλλά αν όλα πάνε καλά, τότε θα είναι σε λίγες μέρες ή ακόμα και την επόμενη εβδομάδα. Στο μεταξύ, εάν έχετε το προφίλ προγραμματιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη του υποψηφίου έκδοσης iOS 15.6.

Εκτός από το iPhone και το iPad, η Apple έχει υποψήφια έκδοση (build 21G69) για macOS 12.5 σε Mac. Υπάρχει επίσης μια υποψήφια έκδοση (build 19M63) για το tvOS 15.6 στην πλευρά της Apple TV. Και τέλος, υπάρχει μια υποψήφια έκδοση (build 19U66) του watchOS 8.7 για το Apple Watch. Και πάλι, η κυκλοφορία της έκδοσης για το κοινό είναι θέμα ημερών.