Το Netflix λέει ότι τα προβλήματα έχουν επιλυθεί και οι θεατές μπορούν να συνεχίσουν τη ροή

0


Φαίνεται πως δεν ήσουν μόνο εσύ που είχες πρόβλημα! Πολλοί πελάτες σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν προβλήματα απο τη βραδιά της Παρασκευής καθώς εγκαθίστανται στις συνεδρίες τους στο Netflix. Οι χρήστες του Netflix δεν μπόρεσαν να δουν τα τηλεοπτικά επεισόδια και τις ταινίες τους και στις 15 Ιουλίου, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι είχαν πρόβλημα πρόσβασης στην υπηρεσία. Οι παγκόσμιες καταγγελίες χρηστών αποκάλυψαν υψηλές αυξήσεις στο Downdetector. Ωστόσο, το Netflix ενήργησε γρήγορα και το πρόβλημα επιλύθηκε μέσα σε δύο ώρες.

Στον downdetector, υπήρξαν χιλιάδες αναφορές για διακοπή λειτουργίας από χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία και η Ινδία. Η υπηρεσία ροής, η οποία έχει 220 εκατομμύρια πελάτες τον Μάρτιο του 2022, διορθώθηκε αργότερα και είναι πλέον λειτουργική για τους συνδρομητές της χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ορισμένοι δυσαρεστημένοι του Netflix εξέφρασαν την απογοήτευσή τους στο Twitter για τη διακοπή λειτουργίας, με την πλειονότητά τους να έχουν απογοήτευση για το πώς κατέστρεψε τα σχέδιά τους να παρακολουθήσουν υπερβολικά το βράδυ της Παρασκευής.


Αργότερα, ανακαλύφθηκε ότι η κύρια αιτία της διακοπής ήταν μια διακοπή υπηρεσιών cloud στο Amazon.com, η οποία είχε επίσης διακόψει στιγμιαία το Netflix και τον Δεκέμβριο του 2021. Το ζήτημα επηρέασε επίσης τη Robinhood, τη Disney+ από τη Walt Disney, άλλες εφαρμογές και τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου της Amazon.com Inc.


Αρκετές από τις εφαρμογές κοινωνικών μέσων της Meta κατέρρευσαν την Πέμπτη πριν από τη Netflix διακοπή και αναφέρθηκε ότι οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Instagram και Twitter, αντιμετώπισαν δυσκολίες. Το Twitter δεν ήταν διαθέσιμο για τρεις ώρες. Το Instagram αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα, το οποίο επιλύθηκε αμέσως.
Η μαζική διακοπή λειτουργίας που κατέστρεψε τις πλατφόρμες της Meta πέρυσι ήταν πολύ χειρότερη από αυτές τις διακοπές. Λόγω ενός εσωτερικού τεχνικού προβλήματος, το Facebook, το WhatsApp και το Instagram δεν ήταν διαθέσιμα για περισσότερες από έξι ώρες.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !