Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το iOS 16

0


Η δημόσια beta του iOS 16 κυκλοφορεί από την Apple! Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξω πώς μπορείτε να
κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τη δημόσια έκδοση beta του iOS 16 δωρεάν σε οποιοδήποτε iPhone, iPad, TV και WatchOS που εκτελούνται είτε σε iOS 14 είτε σε iOS 15 beta προγραμματιστή.

Θα δούμε πώς να κάνετε λήψη του δημόσιου προφίλ beta του iOS 16 , πώς να το εγκαταστήσετε και να αναφέρετε τα σφάλματα στην Apple, εάν θέλετε, από την έκδοση beta του iOS 16 .

iOS 16 Υποστηριζόμενες συσκευές iPhone

  • iPhone 13 Pro Max / 13 Pro / 13 Mini / 13
  • iPhone 12 Pro Max / 12 Pro / 12 Mini / 12
  • iPhone 11 Pro Max / 13 Pro / 13
  • iPhone XS / XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8 / 8 Plus
  • iPhone SE (2ης γενιάς)
  • iPhone SE (3ης γενιάς)

Αυτή τη φορά η Apple σταμάτησε να υποστηρίζει τις συσκευές της σειράς iPhone 7.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το iOS 16 και τις πιο πρόσφατες λειτουργίες του προτού το έχει ο υπόλοιπος κόσμος εγκαθιστώντας τη δημόσια έκδοση beta του iOS 16 αφού είναι απλά μια απλή διαδικασία εγκατάστασης.

iOS 16 Public Beta

Η δημόσια έκδοση beta του iOS 16 είναι για δοκιμαστικούς σκοπούς, ώστε να μπορείτε να αναφέρετε τυχόν σφάλματα που έχει απευθείας στην Apple. Θα δούμε και αυτό. Επομένως, έχετε υπόψη σας ότι η συσκευή σας μπορεί να αρχίσει να λειτουργεί όπως δεν θα έπρεπε, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένες από τις εφαρμογές ενδέχεται να μην λειτουργούν λόγω προβλημάτων συμβατότητας ή απλώς να διακοπούν στην πιο πρόσφατη δημόσια έκδοση beta του iOS 16.

Αλλά μην ανησυχείτε, να υποβαθμίσετε της δημόσιας έκδοσης beta του iOS 16 σε iOS 15 χωρίς απώλεια δεδομένων .

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το iOS 16 Public Beta

  • Βήμα 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο της Apple Beta
  • Βήμα 2. Εγγραφείτε για να αποκτήσετε το Δημόσιο Προφίλ Beta iOS 16
  • Βήμα 3. Επιλέξτε την καρτέλα για την beta που θέλετε να κατεβάσετε
  • Βήμα 4. Εγγράψτε τη συσκευή σας για το Δημόσιο Προφίλ Beta iOS 16
  • Βήμα 5. Κατεβάστε το Δημόσιο Προφίλ Beta iOS 16
  • Βήμα 6. Εγκαταστήστε το δημόσιο προφίλ beta του iOS 16
  • Βήμα 7. Κατεβάστε το δημόσιο αρχείο beta του iOS 16
  • Βήμα 8. Εγκαταστήστε το iOS 16 Public Beta στο iPhone

Τα αναλυτικά βήματα για να το κατεβάσετε είναι παρακάτω.

Βήμα 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο της Apple Beta

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari , όχι οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης, για να πραγματοποιήσετε λήψη της δημόσιας έκδοσης beta του iOS 16 .

Μεταβείτε σε αυτόν τον επίσημο ιστότοπο για λήψη προφίλ beta του iOS 16 , beta.apple.com , όπου αναφέρεται το Πρόγραμμα λογισμικού Apple Beta. Είναι ο επίσημος ιστότοπος της Apple και είναι απολύτως ασφαλής για επίσκεψη.


Βήμα 2. Εγγραφείτε για να αποκτήσετε το Δημόσιο Προφίλ Beta iOS 16

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το κουμπί Εγγραφή.

Θα εγγραφώ χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό iCloud που είναι ήδη υπογεγραμμένος στη συσκευή μου. Είναι υποχρεωτική η εγγραφή εδώ για λήψη του δημόσιου προφίλ beta του iOS 16 . Μόλις πατήσετε την Εγγραφή, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης ή το πρόσωπο ή το αγγίξτε για να ελέγξετε την ταυτότητα του λογαριασμού σας iCloud . Είναι απολύτως ασφαλές γιατί είναι ο επίσημος ιστότοπος της Apple.


Βήμα 3. Επιλέξτε την καρτέλα beta που θέλετε να κατεβάσετε

Αφού συνδεθείτε, θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα Οδηγός για δημόσια έκδοση beta .

Εδώ θα δείτε ότι το iOS είναι από προεπιλογή επιλεγμένο για εγκατάσταση σε iPhone. Αλλά αν εγκαθιστάτε τη iOS 16 δημόσια έκδοση beta στο iPad, επιλέξτε την ενότητα iPadOS ή εάν την εγκαθιστάτε στο Apple TV, επιλέξτε TvOS και ούτω καθεξής. το iOS 16 public beta στο iPhone , επομένως δεν αλλάζω τίποτα.


Βήμα 4. Εγγράψτε τη συσκευή σας για το Δημόσιο Προφίλ Beta iOS 16

κύλιση προς τα κάτω και εδώ βλέπετε την επιλογή Ξεκινήστε .

Σε αυτήν την παράγραφο, υπάρχει ένας σύνδεσμος για την εγγραφή της συσκευής σας iOS. Είναι ο σύνδεσμος λήψης του iOS 16 beta . Πατήστε σε αυτόν τον σύνδεσμο. Στη συνέχεια, στην επόμενη σελίδα, θα εγγράψετε τη συσκευή σας για λήψη του δημόσιου προφίλ beta του iOS 16.

Ανέφεραν την αρχειοθέτηση ενός αντιγράφου ασφαλείας . Συνιστάται να δημιουργήσετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής σας προτού εγκαταστήσετε τη δημόσια έκδοση beta του iOS 16 στη συσκευή σας για να αποφύγετε τυχόν απώλεια δεδομένων.

Πάρτε πλήρες αντίγραφο ασφαλείας iCloud πριν εγκαταστήσετε το iOS 16 Public Beta

Επιτρέψτε μου να σας δείξω γρήγορα πώς μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας, μεταβείτε στις ρυθμίσεις , πατήστε στην ονόματος στο επάνω μέρος, μεταβείτε στο iCloud , κάντε κύλιση προς τα κάτω, πατήστε στο iCloud backup , στην επόμενη σελίδα, πατήστε στο Πίσω UP Τώρα για να δημιουργήσετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής σας. Η απώλεια δεδομένων δεν είναι πιθανή, αλλά μπορεί να χάσετε, επομένως είναι καλύτερα να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας πριν εγκαταστήσετε τη δημόσια έκδοση beta του iOS 16 .

Βήμα 5. Κατεβάστε το Δημόσιο Προφίλ Beta iOS 16

Επιστρέψτε στο πρόγραμμα περιήγησης σαφάρι. Εάν κάνετε κύλιση προς τα κάτω λίγο περισσότερο, θα δείτε μια ενότητα για εγκατάσταση προφίλ.

Πατήστε στο κουμπί του προφίλ λήψης , το δημόσιο προφίλ beta του iOS 16 και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Αποδοχή στο αναδυόμενο παράθυρο. Το προφίλ θα ληφθεί στις ρυθμίσεις της συσκευής σας.


Βήμα 6. Εγκαταστήστε το δημόσιο προφίλ beta του iOS 16

Μεταβείτε στις ρυθμίσεις. στο επάνω μέρος κάτω από το όνομά σας, θα δείτε μια ενότητα με το όνομα Λήφθηκε προφίλ.

Πατήστε σε αυτό. είναι ένα δημόσιο προφίλ beta του iOS 16 υπογεγραμμένο από την Apple. Πατήστε το κουμπί εγκατάστασης στο επάνω μέρος, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης εάν σας ζητηθεί και, στη συνέχεια, πατήστε ξανά το κουμπί εγκατάστασης στη σελίδα μηνύματος συναίνεσης στο επάνω μέρος και μετά ξανά σε αυτό το κουμπί εγκατάστασης.

Το προφίλ θα εγκατασταθεί στη συσκευή σας. πατήστε στο κουμπί Τέλος στο επάνω μέρος μόλις δημόσιο προφίλ beta του iOS 16 . Θα σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας, κάντε το.


Επίσης, έχετε υπόψη σας ότι χρειάζεται να εγκαταστήσετε το προφίλ beta μόνο μία φορά για να λάβετε όλες τις επόμενες δημόσιες beta για το iOS 16. κάθε φορά που κυκλοφορεί μια νέα έκδοση beta, η οποία θα συμπληρώνεται στην Ενημέρωση Λογισμικού , εφόσον το δημόσιο προφίλ beta iOS 16 είναι εγκατεστημένο στη συσκευή σας, μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε ξανά το προφίλ beta μέχρι να κυκλοφορήσει το iOS 16 beta .

Μόλις εγκατασταθεί, θα σας ζητήσει να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας σε ένα αναδυόμενο παράθυρο, μην το χάσετε, πατήστε το κουμπί επανεκκίνησης για επανεκκίνηση της συσκευής σας και, στη συνέχεια, ακολουθήστε την περαιτέρω διαδικασία εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε τη δημόσια έκδοση beta του iOS 16.


Βήμα 7. Κατεβάστε το δημόσιο αρχείο beta του iOS 16

Τώρα μεταβείτε στην Ενημέρωση λογισμικού στις Ρυθμίσεις και γενικά . εκεί, αφού ελέγξετε για ενημερώσεις, θα δείτε την πιο πρόσφατη δημόσια έκδοση beta του iOS 16 για λήψη και εγκατάσταση.

Ίσως χρειαστεί να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας εάν δεν εμφανιστεί αυτή η τελευταία ενημέρωση, κάντε επανεκκίνηση και θα την έχετε εδώ.

Πριν πατήσετε το κουμπί λήψης και εγκατάστασης εδώ, βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον 5-6 GB διαθέσιμου χώρου στη συσκευή σας για λήψη καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο αρχείο. 


Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή φόρτιση στη συσκευή σας ή ότι είναι συνδεδεμένη με το φορτιστή αλλά και με το Wifi. Δεν συνιστάται η λήψη του μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Βήμα 8. Εγκαταστήστε το iOS 16 Public Beta στο iPhone

Πατήστε στο κουμπί λήψης και εγκατάστασης και θα ξεκινήσει η λήψη όπου είναι ένα τεράστιο αρχείο και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για τη λήψη ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο.

Μόλις γίνει λήψη, θα εγκατασταθεί επίσης αυτόματα.  Αυτός είναι ο τρόπος εγκατάστασης του iOS 16 public beta στο iPhone ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την τελευταία έκδοση, αλλά με σφάλματα που μπορείτε να αναφέρετε.

Αναφορά σφαλμάτων στην Apple από το iOS 16 Public Beta;

Στην αρχική οθόνη σας, θα δείτε ένα επιπλέον εικονίδιο με το όνομα feedback.

Αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναφέρετε σφάλματα που βρίσκετε σε αυτήν τη δημόσια έκδοση beta του iOS 16 απευθείας στην Apple. Μπορεί να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα στη συσκευή σας με αυτήν τη δημόσια έκδοση beta όπου και μπορείτε να τα αναφέρετε.

Φυσικά μπορείτε να υποβαθμίσετε το iOS 16 σε iOS 15 εάν δεν σας αρέσει η έκδοση beta και θέλετε να εγκαταστήσετε το iOS 16 όταν κυκλοφορήσει επίσημα η σταθερή έκδοση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !