Η ομάδα Odyssey μας αποκαλύπτει το εργαλείο Cheyote Jailbreak για το iOS 15

0


Η Odyssey Team επισήμανε επιτέλους το επερχόμενο εργαλείο jailbreak του iOS 15. Το νέο εργαλείο ονομάζεται Cheyote και θα υποστηρίζει iOS 15.0 έως iOS 15.1.1 κατά την κυκλοφορία.

Ενώ η Odyssey Team παρουσίασε περήφανα το εργαλείο Cheyote στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, δεν μας έχει παράσχει επίσημη ημερομηνία της κυκλοφορίας για το jailbreak του iOS 15. Αυτή η ανακοίνωση καλύπτει μόνο την αποκάλυψη του ονόματος και την αποκάλυψη της διεπαφής χρήστη, η οποία φαίνεται μοντέρνα και κομψή.

Φαίνεται ότι η Odyssey Team έχει δώσει μεγάλη προσοχή στη διεπαφή χρήστη του επερχόμενου εργαλείου jailbreak, καθώς προσφέρει επίσης επιλογές προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων θεμάτων και προσαρμοσμένων επιλογών χρωμάτων.

Όσον αφορά τις επιλογές που σχετίζονται με το jailbreak, το εργαλείο θα δώσει στους χρήστες πρόσβαση σε χρήσιμες εναλλαγές και εργαλεία που περιλαμβάνουν Enable Tweaks, Restore to Stock, Set Nonce, Log Window και Go To Recovery.

Όταν κυκλοφορήσει, το Cheyote θα εγκαταστήσει από προεπιλογή τον διαχειριστή πακέτων Sileo, ωστόσο οι χρήστες θα μπορούν επίσης να κατεβάσουν τους αγαπημένους τους διαχειριστές πακέτων, όπως τα Cydia, Zebra και άλλα. Αν και μπορεί να χρειαστεί να ενημερωθούν πρώτα για να υποστηρίξουν το jailbreak iOS 15 χωρίς root. 

Το Cheyote jailbreak αναμένεται να είναι χωρίς root και θα μπορεί να κάνει jailbreak iOS 15.0 – iOS 15.1.1. Παρομοίως, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν jailbreak το iPadOS 15 έως το iPadOS 15.1.1. Θα υποστηρίζει νεότερο υλικό, συμπεριλαμβανομένης της σειράς iPhone 13.

Δεδομένου ότι πρόκειται να είναι ένα jailbreak χωρίς root, δεν θα δώσει στους προγραμματιστές και στους χρήστες πρόσβαση στο OS/root volume. Αυτό θα επηρεάσει πολλές τροποποιήσεις jailbreak που τροποποιούν τα αρχεία τοσυστήματος, ωστόσο αυτές που δεν τροποποιούν τα αρχεία συστήματος δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να εργαστούν με αυτό το jailbreak.

Οι προγραμματιστές των  Tweak θα πρέπει ακόμα να ενημερώσουν τα υπάρχοντα tweak τους για να υποστηρίξουν το jailbreak χωρίς root. Πολλά tweak που τροποποιούν αρχεία στο root θα πρέπει να ενημερωθούν για να υποστηρίζουν το jailbreak χωρίς root και θα πρέπει να επιλύσουν αυτόν τον περιορισμό.

Θα σας ενημερώσουμε μόλις το Cheyote jailbreak για το iOS 15.0-iOS 15.1.1 κυκλοφορήσει στο κοινό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !