Η Team Odyssey μας ενοιμερωνει για το iOS 15.1.1 Cheyote Jailbreak'

0


Εάν περιμένατε κάποιες νέες ενημερώσεις σχετικά με
το εργαλείο Cheyote Jailbreak της Team Odyssey για iOS 15 έως iOS 15.1.1, τότε είστε σε σωστό μέρος και συνεχίστε να διαβάζετε. Ο CoolStar, ο οποίος είναι ο κύριος προγραμματιστής πίσω από το εργαλείο Cheyote, μοιράστηκε μια σειρά από ενημερώσεις που σχετίζονται με το επερχόμενο jailbreak του.

Στις ενημερώσεις που κοινοποιήθηκαν στο Discord, ο προγραμματιστής έχει επιδείξει τη διεπαφή Cheyote Recovery. Μας έχει δείξει επίσης μερικά σημαντικά εργαλεία jailbreak που τρέχουν. Αυτό περιλαμβάνει τα ακόλουθα εργαλεία που βρίσκονται στο jailbreak.

  • Safe Mode
  • Startup Repair
  • Telnet/SSH
  • Normal boot

Οι φωτογραφίες που κοινοποιούνται στο Discord μας δείχνουν ένα μενού επιλογών με όλα τα εργαλεία που αναφέρονται παραπάνω.

Ο προγραμματιστής του Cheyote μοιράστηκε επίσης μια λίστα με ολοκληρωμένες εργασίες που σηματοδοτούν την πρόοδο του jailbreak A11 – A14.

Ακολουθεί η πλήρης λίστα των εργασιών που έχουν ολοκληρωθεί από την Team Odyssey:

✅breaking out of sandbox

✅getting root

✅getting read/write access to filesystem (except rootFS)

✅break AMFI/codesign

✅run shell commands

✅fix fork() on A12+

✅get OpenSSH running

✅get legacy Odyssey launchd injection working

✅add USB Ethernet debug support

✅get Userspace reboot working

✅get Cheyote recovery working

✅Getting system services started properly after Userspace reboot

✅put a bounty out for an iOS 15 tweak to install

✅run tweak in SpringBoard

Επί του παρόντος, υπάρχουν τρεις εργασίες που εκκρεμούν ακόμη και βρίσκονται υπό επεξεργασία στη λίστα υποχρεώσεων του Team Odyssey για το jailbreak του Cheyote. Αυτό περιλαμβάνει τη διόρθωση του dyld hook και τη διόρθωση του σφάλματος επανεκκίνησης του userpace. Πρέπει επίσης να βεβαιωθούν ότι η έγχυση λειτουργεί μέσα στις εφαρμογές του App Store.


Ενώ η Team Odyssey αποκάλυψε τη διεπαφή και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο jailbreak Cheyote, δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του εργαλείου.

Όπως φαίνεται στις ενημερώσεις που μοιράστηκαν μαζί μας σήμερα, η ανάπτυξη του Cheyote jailbreak εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη, αν και η ταχεία πρόοδος στη λίστα υποχρεώσεων δείχνει ότι η κυκλοφορία θα μπορούσε να έρθει νωρίτερα παρά αργότερα.

Το εργαλείο Cheyote jailbreak θα λειτουργεί με iOS 15.0 έως iOS 15.1.1 σε όλες τις συσκευές.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !