Πώς να δείτε τον κωδικό πρόσβασης των Wi-Fi σε iPhone ή iPad

0


Σε συσκευές που εκτελούν iOS 16 ή μεταγενέστερη έκδοση, η Apple επέτρεψε επιτέλους στους χρήστες να βλέπουν τον κωδικό πρόσβασης των δικτύων Wi-Fi σε iPhone ή iPad που κάποια στιγμή ήταν συνδεδεμένα στη συσκευή τους.

Με αυτό το εύχρηστο μικρό χαρακτηριστικό, μπορείτε να δείτε τον κωδικό πρόσβασης των δικτύων Wi-Fi που είχαν συνδεθεί προηγουμένως απευθείας στη συσκευή σας iOS και να τους μοιραστείτε με άλλους. Αυτή η λειτουργία μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης ενός δικτύου Wi-Fi και θέλετε να το συνδέσετε σε άλλη συσκευή.

Εξάγοντας τον κωδικό πρόσβασης του Wi-Fi, μπορείτε στη συνέχεια να συνδέσετε αυτό το δίκτυο σε άλλες συσκευές.

Αυτό είναι φυσικά διαφορετικό από το iOS 15 ή παλαιότερες εκδόσεις του iOS, καθώς οι χρήστες δεν είχαν τη δυνατότητα να δουν τους κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi. Ενώ μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης για να μοιραστούν τον κωδικό πρόσβασης με άλλους χρήστες συσκευών Apple, δεν μπορούσαν να τον δουν οι ίδιοι ή να μοιραστούν κωδικούς πρόσβασης με χρήστες συσκευών που δεν ήταν Apple. Η νέα λειτουργία καθιστά την όλη διαδικασία πιο βολική για τους χρήστες.

Δείτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi στο iPhone

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δείτε τον κωδικό πρόσβασης ενός δικτύου Wi-Fi που ήταν προηγουμένως συνδεδεμένο στη συσκευή σας.

Βήμα 1 . Σε ένα iPhone με iOS 16 ή νεότερη έκδοση, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην Wi-Fi .

Βήμα 2. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην περιοχή του δικτύου Wi-Fi στο οποίο θέλετε να δείτε τον κωδικό πρόσβασης. Στην ενότητα « Τα δίκτυά μου » αναζητήστε αυτό το δίκτυο Wi-Fi και πατήστε το κουμπί « i » που βρίσκεται δίπλα του.

Προβολή κωδικού πρόσβασης Wi-Fi στο iPhone

Βήμα 3. Στην επόμενη οθόνη αναζητήστε το πεδίο « Κωδικός πρόσβασης » και πατήστε πάνω του.

Βήμα 4. Τώρα το iPhone σας θα εκτελέσει σάρωση Face ID ή Touch ID. Μετά από αυτό θα μπορείτε να δείτε τον κωδικό πρόσβασης.

Προβολή κωδικού πρόσβασης Wi-Fi στο iPhone

Μπορείτε να αντιγράψετε τον κωδικό πρόσβασης πατώντας το κουμπί « Αντιγραφή » ή να τον σημειώσετε.

Αυτό ήταν, έτσι μπορείτε να δείτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi των δικτύων που ήταν προηγουμένως συνδεδεμένα στη συσκευή σας.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !