Αν πρέπει να πιστέψουμε τα λόγια του ShrimpApplePro , ενός διαρρήκτη που μερικές φορές έχει καλές πληροφορίες για την Apple, τα δύο μη Pro iPhone 14 θα έχουν καλύτερη απόδοση από το iPhone 13s, παρά την παρουσία του τσιπ A15. Αυτό θα μπορούσε να εξηγηθεί ιδιαίτερα με τη χρήση ενός νέου μόντεμ για το τμήμα δικτύου. Μπορούμε επομένως να περιμένουμε δυνητικά καλύτερες ταχύτητες στο 5G (αρκεί ο χειριστής να ακολουθεί με την υποδομή του). Θα υπήρχε επίσης μια νέα εσωτερική σχεδίαση, η οποία και πάλι θα επηρεάσει την απόδοση.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η μνήμη RAM. Τα iPhone 14 και 14 Max αναμένεται να έχουν 6 GB μνήμης RAM , ενώ τα iPhone 13 και 13 mini έχουν 4 GB μνήμης RAM. Από την πλευρά τους, τα iPhone 13 Pro και Pro Max έχουν ήδη δικαίωμα 6 GB RAM. Οι διάδοχοί τους θα είχαν το ίδιο όριο, αφού η Apple δεν έχει σχεδιάσει να μετακινηθεί στα 8 GB .

Αυτή είναι μια ευκαιρία να θυμόμαστε ότι το iPhone 14 Pro δεν θα έχει πλέον εγκοπή και θα προσφέρει ένα χάπι και μια τρύπα. Από την πλευρά τους, τα μοντέλα που δεν είναι Pro θα εξακολουθούν να έχουν την εγκοπή. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θέσεις μάρκετινγκ θα χρησιμοποιήσει η Apple φέτος για τα iPhone 14 και 14 Max, καθώς τα τηλέφωνα θα μοιάζουν πολύ με τα μη Pro iPhone 13s.