Πώς να ελέγξετε την μπαταρία του AirTag στο iOS 16 και να την αντικαταστήσετε αν χρειαστεί

0


Το Apple AirTag είναι το
καλύτερο αξεσουάρ παρακολούθησης Bluetooth για άτομα που χρησιμοποιούν ένα iPhone. Ο ιχνηλάτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθείτε ή να εντοπίσετε τις τσάντες, τα κλειδιά, τα ποδήλατα, ακόμα και τα αυτοκίνητά σας. Το AirTag συνοδεύεται από εύκολες στην αντικατάσταση μπαταρίες με διάρκεια ζωής μπαταρίας σχεδόν ενός έτους.

Όταν έρθει η ώρα να αντικαταστήσετε την μπαταρία ενός AirTag, μπορείτε πρώτα να ελέγξετε την μπαταρία AirTag στο iOS 16 και στη συνέχεια να λάβετε μέτρα για να την αντικαταστήσετε. Ευτυχώς, η Apple επέλεξε να χρησιμοποιήσει μια μπαταρία σε σχήμα νομίσματος αντί για μια σπάνια μπαταρία ή μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που δεν μπορεί να επισκευαστεί.

Οι μπαταρίες CR2032 είναι πολύ εύκολο να βρεθούν ακόμη και σούπερ μάρκετ, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν την μπαταρία που τροφοδοτεί το AirTag.

Αλλά πώς θα ξέρετε εάν χρειάζεστε Αντικατάσταση μπαταρίας AirTag; Ας πάμε να το ανακαλύψουμε.

Πώς να μάθετε αν ήρθε η ώρα να αλλάξετε μπαταρία στο AirTag

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η μπαταρία Apple AirTags διαρκεί σχεδόν 12 μήνες. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το επίπεδο της μπαταρίας ενός νέου AirTag για ένα χρόνο αφού το ρυθμίσετε και αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Το καλύτερο από όλα, ειναι ότι το iPhone σας θα σας ειδοποιήσει όταν το AirTag εξαντληθεί από μπαταρία.

 
 
Μπορείτε να ελέγξετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας AirTag απευθείας από τηνεφαρμογή  Find My στο iPhone σας.

Βήμα 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Find My.

Βήμα 2. Πατήστε στην Στοιχεία καρτέλα

Βήμα 3 . Στη συνέχεια, πατήστε στο AirTag για να ελέγξετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.

Βήμα 4 . Το Low Battery εμφανίζεται κάτω από το όνομα του AirTag σας εάν η φόρτιση είναι χαμηλή.

Εάν δείχνει πράσινο, η μπαταρία AirTag είναι γεμάτη και εάν η μπαταρία AirTag πρόκειται να σβήσει το εικονίδιο θα γίνει κόκκινο. Δεν υπάρχει ήχος χαμηλής μπαταρίας στο AirTag, αλλά θα ακούσετε ένα κουδούνισμα όταν τοποθετηθεί και αντικατασταθεί μια νέα μπαταρία.

Δείτε πώς μπορείτε να αντικαταστήσετε μια νέα μπαταρία.

Πώς να αλλάξετε την μπαταρία AirTag

Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να αλλάξετε μόνοι σας την μπαταρία στο AirTag.

Βήμα 1 . Πιέστε προς τα κάτω το γυαλισμένο κάλυμμα της μπαταρίας από ανοξείδωτο χάλυβα του AirTag και περιστρέψτε το κάλυμμα αριστερόστροφα μέχρι να σταματήσει να περιστρέφεται.

Βήμα 2. Βγάλτε το κάλυμμα και την μπαταρία.

Βήμα 3. Τοποθετήστε μια νέα μπαταρία σε σχήμα νομίσματος 3V λιθίου CR2032 με τη θετική πλευρά στραμμένη προς τα επάνω όπως ακριβώς το κάνετε σε ενα τηλεχειριστήριο. Ένας ήχος κουδουνίσματος θα δείξει ότι η μπαταρία είναι συνδεδεμένη. Λάβετε υπόψη ότι οι μπαταρίες CR2032 με επικάλυψη ενδέχεται να μην λειτουργούν με το AirTag ή άλλα προϊόντα που τροφοδοτούνται από μπαταρίες, ανάλογα με την ευθυγράμμιση της επίστρωσης σχετικά με τις επαφές της μπαταρίας.

Βήμα 4. Βεβαιωθείτε ότι οι τρεις γλωττίδες στο κάλυμμα ευθυγραμμίζονται με τις τρεις υποδοχές στο AirTag προτού επανατοποθετήσετε το κάλυμμα.

Βήμα 5. Περιστρέψτε ξανά το κάλυμμα δεξιόστροφα μέχρι να σταματήσει. 

Αυτό ήταν...έχετε τελειώσει.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !