Ένα πρωτότυπο του AirPower της Apple αποκαλύπτεται σε ενα βίντεο

0


Το AirPower γίνεται ξανά πρωτοσέλιδο με ένα πρωτότυπο που μας παρουσιάζεται σε βίντεο. Υποτίθεται ότι ήταν το προϊόν της Apple που θα επέτρεπε την ασύρματη φόρτιση για το iPhone, το Apple Watch και τα AirPods ταυτόχρονα.

Η Apple είχε ανακοινώσει το σώμα φόρτισής της τον Σεπτέμβριο του 2017, κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας των iPhone X και iPhone 8. Το προϊόν υποτίθεται ότι θα έφτανε το 2018, αλλά δεν βγήκε ποτέ. Και για κάποιο λόγο: η Apple αποφάσισε να ακυρώσει το έργο τον Μάρτιο του 2019 . Αυτό οφειλόταν σε προβλήματα ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης της υπερθέρμανσης του προϊόντος και των παρεμβολών.

Τώρα αποδεικνύεται ότι η Apple μπορεί να μην είπε την τελευταία της λέξη. Πράγματι, φημολογείται ότι αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται στην εταιρεία ένα αντίστοιχο προϊόν με το AirPower. Όμως οι λεπτομέρειες για αυτόν είναι κάτι παραπάνω από λίγες. 

Εν τω μεταξύ, το κανάλι του YouTube 91Tech έχει ένα βίντεο που δείχνει ένα πρωτότυπο του AirPower. Αυτό είναι ένα μοντέλο με 22 πηνία. Το προϊόν αυτό ακομη δεν μπορεί να φορτίσει τίποτα, αλλά είναι δυνατή η σάρωση του όταν είναι συνδεδεμένο σε ένα Mac.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !