Αυτή η κεντρική ομιλία της Apple στις 7 Σεπτεμβρίου θα είναι πρόσωπο με πρόσωπο στο Apple Park και όχι αποκλειστικά διαδικτυακά, σε αντίθεση με τα προηγούμενα συνέδρια του ομίλου. Η αποκλειστικά διαδικτυακή πτυχή είχε τεθεί σε εφαρμογή μετά τον Covid-19 και τους διάφορους περιορισμούς. Η Apple επιστρέφει τώρα στο φυσικό συμβάν, εκτός από μια διαδικτυακή μετάδοση.

Θα πρέπει να σημειωθεί παρεμπιπτόντως ότι η Apple είναι σαφώς χρονικά μπροστά αυτή τη φορά. Σε γενικές γραμμές, η ομάδα στέλνει προσκλήσεις μια εβδομάδα πριν από τις κύριες ομιλίες της. Θα μπορούσαμε λοιπόν να περιμέναμε την αποστολή στις 31 Αυγούστου. Αλλά για άγνωστο λόγο, η εταιρεία αποφάσισε να το κάνει μια εβδομάδα νωρίτερα.

Η κύρια ανακοίνωση της κεντρικής ομιλίας της 7ης Σεπτεμβρίου θα είναι το iPhone 14. Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τέσσερα μοντέλα φέτος: iPhone 14 (6,1 ίντσες), iPhone 14 Max (6,7 ίντσες), iPhone 14 Pro (6,1 ίντσες) και iPhone 14 Pro Max (6,7 ίντσες). Όπως μπορούμε να δούμε, δεν υπάρχει πλέον μίνι μοντέλο.

Οι αλλαγές θα φανούν κυρίως στις επιλογές των μοντέλων Pro. Πράγματι, θα πρέπει να χάσουν την εγκοπή για να έχουν μια τρύπα και ένα σχήμα χάπι στο πάνω μέρος της οθόνης. Θα πρέπει επίσης να περιμένετε έναν κύριο αισθητήρα φωτογραφίας 48 megapixel, το πιο ισχυρό τσιπ A16 και άλλες βελτιώσεις. Αντίθετα, το μη Pro iPhone 14 θα πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από παρόμοιο με το iPhone 13, σε σημείο να έχει τον ίδιο επεξεργαστή!