Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα νέο με αυτή τη νέα beta του iOS 16. Βρισκόμαστε τώρα στη φάση που η Apple εστιάζει στις διορθώσεις σφαλμάτων και προτείνει διάφορες βελτιώσεις ώστε όλα να είναι έτοιμα για την τελική έκδοση τον Σεπτέμβριο. Η Apple δεν έχει δώσει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά γνωρίζουμε ήδη ότι η βασική ομιλία του iPhone 14 θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα μπορούσε επομένως να οδηγήσει στην κυκλοφορία του iOS 16 μια εβδομάδα αργότερα, στις 14 Σεπτεμβρίου.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να κάνετε λήψη της νέας έκδοσης. Εάν δεν συμβαίνει αυτό και επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com , συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple και αφήστε τον εαυτό σας να σας καθοδηγήσει. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε ένα προφίλ για να αλλάξετε το iPhone σας στο δημόσιο κανάλι beta.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple κυκλοφόρησε χθες την πρώτη beta του iPadOS 16.1 για το iPad, που απευθύνεται σε προγραμματιστές. Η Apple επιβεβαίωσε ότι η νέα έκδοση του iPadOS θα φτάσει αργότερα από το iOS 16 στο iPhone.