Η τελική έκδοση του iOS 15.6 κυκλοφόρησε στις 20 Ιουλίου . Οι καινοτομίες ήταν οι εξής:

  • Η εφαρμογή TV προσθέτει τη δυνατότητα επανεκκίνησης ενός ζωντανού αθλητικού αγώνα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και παύσης, επαναφοράς ή γρήγορης προώθησης.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου οι Ρυθμίσεις ενδέχεται να συνεχίσουν να δείχνουν ότι ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι πλήρης, παρόλο που είναι διαθέσιμος.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να κάνει τις συσκευές braille να ανταποκρίνονται αργά ή να σταματήσουν να ανταποκρίνονται κατά την πλοήγηση στην εφαρμογή Mail.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα στο Safari όπου μια καρτέλα μπορούσε να μεταβεί πίσω στην προηγούμενη σελίδα.

Στη συνέχεια, η Apple πρόσφερε το iOS 15.6.1, αυτό πραγματοποιήθηκε στις 17 Αυγούστου . Αυτή η ενημέρωση δεν πρόσθεσε κάποια ιδιαίτερη καινοτομία. Από την άλλη πλευρά, διόρθωσε δύο ελαττώματα ασφαλείας που είχαν ήδη εκμεταλλευτεί οι χάκερ . Αυτή η έκδοση είναι η μόνη που μπορεί να εγκατασταθεί μέχρι σήμερα, γνωρίζοντας ότι η Apple εξακολουθεί να την υπογράφει.

Η επόμενη ενημέρωση θα είναι το iOS 16. Η Apple έστειλε χθες προσκλήσεις για την κεντρική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίασης του iPhone 14. Με βάση το ημερολόγιο των προηγούμενων ετών, η τελική έκδοση του iOS 16 θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο 14.