Η απόφαση να μην αυξηθεί η τιμή με το iPhone 14 φέρεται να πάρθηκε στο υψηλότερο επίπεδο διαχείρισης της Apple. Συνεπώς, η εταιρεία θα συμφωνούσε να μειώσει (λίγο) τα κέρδη της και να επωμιστεί το πρόσθετο κόστος στο επίπεδο των γραμμών παραγωγής αντί να μετακυλήσει την αύξηση στην τιμή για τους πελάτες.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το πρώτο είναι ότι η τιμή δεν θα κινούνταν για το βασικό μοντέλο, δηλαδή το iPhone 14 6,1 ιντσών. Πρέπει όμως να περιμένουμε αύξηση με τα μοντέλα Pro; Επίσης, θα επηρεαστεί και η Ευρώπη από το πάγωμα των τιμών; Το ερώτημα μπορεί να προκύψει εν όψει της πορείας του ευρώ έναντι του δολαρίου.

Στην Ευρώπη, το iPhone 13 ξεκινά από 909 ευρώ. Πηγαίνουμε στα 1.159 ευρώ για το iPhone 13 Pro και στα 1.259 ευρώ για το iPhone 13 Pro Max. Υπάρχει και το iPhone 13 mini στα 809 ευρώ, αλλά αυτό το μοντέλο δεν πρέπει πλέον να λαμβάνεται υπόψη γνωρίζοντας ότι η Apple θα εγκαταλείψει τη σειρά μίνι με το iPhone 14 .

Οι πληροφορίες τιμολόγησης προέρχονται από Eyes1122 του κορεατικού ιστότοπου Naver. Αυτός ο λογαριασμός έχει δημοσιεύσει καλές πληροφορίες για την Apple στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε πληροφορίες για το iPad mini 6 πριν το επισημοποιήσει η Apple. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι είχε ήδη λάθος. Για παράδειγμα, είχε ανακοινώσει ότι η Apple θα προσφέρει ένα iPad mini Pro, αλλά ένα τέτοιο μοντέλο δεν έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας (τουλάχιστον προς το παρόν).