Αυτή είναι μια συνεργασία που λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη από την Apple, τόσο πολύ που υπάρχει ο σύνδεσμος apple.com/kim που συνδέεται με τη σελίδα του Apple Store στο διαδίκτυο για να δείτε τα ακουστικά. Ο Eddy Cue, αντιπρόεδρος υπηρεσιών της Apple μίλησε επίσης:

Η Kim έφερε το μινιμαλιστικό της στυλ στο πρώτο προσαρμοσμένο Beats Fit Pro. Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τους λάτρεις της μουσικής και τους λάτρεις της μόδας τα πιο καινοτόμα ακουστικά της Beats σε μια ολοκαίνουργια και όμορφη χρωματική παλέτα.

Με τη σειρά της, η Kim Kardashian έκανε μια δήλωση:

Ήθελα να ξεφύγω από την ιδέα ότι τα ακουστικά πρέπει να είναι πολύχρωμα για να κάνουν μια δήλωση. Αυτή η συνεργασία είναι ιδιαίτερη γιατί σας επιτρέπει να αναμειγνύεστε ή να ξεχωρίζετε, και η Beats είναι γνωστή για τη δημιουργία προϊόντων που αναδεικνύουν την ατομικότητα.

Η ειδική έκδοση Kim K Beats Fit Pro θα είναι διαθέσιμη σε τρεις χρωματισμούς.. φεγγάρι, αμμόλοφος και γη. Τα ίδια τα ακουστικά είναι αυστηρά πανομοιότυπα με αυτά που είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά, τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν αλλάζουν. Η τιμή θα είναι 229,95 ευρώ.

Σημειώστε ότι η αγορά θα είναι δυνατή στο Apple Store online και σε φυσικά Apple Stores. Ωστόσο, θα είναι περιορισμένη η διαθεσιμότητα στα φυσικά καταστήματα. Στη Γαλλία, θα είναι μόνο στο Apple Store στα Ηλύσια Πεδία.