Αν λατρεύετε την Apple τότε αυτό είναι το τέλειο δώρο για εσάς και το σπίτι σας

0


Εάν είστε λάτρης και λάτρης της Apple, τότε το Grid X του Studio Grid είναι το τέλειο έργο τέχνης για το σπίτι ή το γραφείο σας!

Το Studio Grid, όπως πολλοί από εσάς ίσως γνωρίζετε ήδη, είναι μια εταιρεία που παίρνει πραγματικά εξαρτήματα από iPhone και τα μετατρέπει σε ένα έργο τέχνης με πλαίσιο που μπορείτε να κρεμάσετε στον τοίχο. Αποσυναρμολογούν ένα gadget μέχρι το τελευταίο του κομμάτι και στη συνέχεια το βάζουν σε μια τακτοποιημένη διάταξη με πλαίσιο για να τα θαυμάσουν όλοι.

Το Studio Grid έχει μετατρέψει ρετρό και μοντέρνα gadget σε έργα τέχνης με πλαίσιο. Αυτήν τη στιγμή πουλάνε vintage και εμβληματικά προϊόντα όπως το iPhone 2G, το Game Boy, Original Apple Watch, Blackberry Gold και άλλα στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Πωλούν επίσης έργα τέχνης με σύγχρονα gadget, όπως το iPhone X που εξετάζουμε εδώ.

Το καλύτερο πράγμα για το Studio Grid είναι ότι παίρνουν μόνο κατεστραμμένα και μη λειτουργικά gadget που διαφορετικά θα κατέληγαν σε χωματερές και τα μετατρέπουν σε κάτι χρήσιμο.

Studio Grid's Grid X 

Οι περισσότεροι από εμάς που είμαστε στα 30 και πάνω σήμερα, έχουμε μεγαλώσει μάρτυρες της επανάστασης των smartphone, η οποία ξεκίνησε πραγματικά με την κυκλοφορία του αρχικού iPhone το 2007.

Σε αυτό το διάστημα είδαμε την κυκλοφορία ορισμένων εκπληκτικών συσκευών που άλλαξαν την πορεία του κόσμου των smartphone. Η λίστα τέτοιων συσκευών δεν θα είναι πλήρης χωρίς να περιλαμβάνει το iPhone 4 και το iPhone X σε αυτήν.

Studio Grid Grid X Review

Έτσι, όταν η ομάδα πίσω από το Studio Grid επικοινώνησε μαζί μας λέγοντας ότι θέλει να μας στείλει μια ενότητα κριτικής του Grid X του Studio Grid, έπρεπε να πω ναι. Το Grid X διαθέτει ένα αποσυναρμολογημένο iPhone X με κάθε εσωτερικό και εξωτερικό του στοιχείο πλαισιωμένο.

Το πακέτο έφτασε από την Κίνα λίγες εβδομάδες αργότερα και μέσα ήταν ένα τυλιγμένο πλαίσιο Grid X με ένα εντελώς αποσυναρμολογημένο iPhone X μέσα. Η συσκευασία που ήρθε στο GridX ήταν εξίσου εντυπωσιακή με το ίδιο το έργο τέχνης. Το περιτύλιγμα είχε μια όμορφη σφράγιση από κερί που έπρεπε να ανοίξετε πριν προλάβετε να δείτε το πλαίσιο μέσα. Η όλη διαδικασία του unboxing έκανε να φαίνεται ότι είσαι 12 χρονών και ανοίγεις ένα χριστουγεννιάτικο δώρο.

Όλα τα εξαρτήματα του iPhone X εκτός από την μπαταρία ήταν πραγματικά εξαρτήματα iPhone τακτοποιημένα στη διάταξη, με βέλη και ετικέτες. Το Studio Grid χρησιμοποιεί μια εικονική μπαταρία μέσα στο πλαίσιο καθώς μια πραγματική θα έκανε το προϊόν εύφλεκτο.

Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, κάθε στοιχείο του iPhone X δεν υπάρχει μόνο μέσα στο πλαίσιο, αλλά είναι επίσης ευδιάκριτο, γεγονός που καθιστά διασκεδαστικό και ενημερωτικό για τους θεατές να δουν αυτό το έργο τέχνης.

Το πρότυπο έχει επίσης ένα ωραίο απόσπασμα από τον θρυλικό Steve Jobs μαζί με μια λίστα με τα ονόματα των στοιχείων που εμφανίζονται στο έργο τέχνης.

Εδώ μπορείτε να δείτε την μπροστινή κάμερα και τη μονάδα Face ID, ακουστικό, βαρόμετρο, ηχείο, το κινητήρα Taptic, πίσω κάμερα, φλας, κουμπί λειτουργίας και πολλά άλλα.

Studio Grid Grid X Review

Σε ποιον και σε τι απευθύνεται λοιπόν το Studio Grid Grid X; Λοιπόν, όποιος ενδιαφέρεται να διακοσμήσει το σπίτι ή το γραφείο του με ένα ενδιαφέρον έργο τέχνης μπορεί να σκεφτεί να αποκτήσει ένα Grid X ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν απο το Studio Grid.

Το Studio Grid GridX πωλείται συνήθως στην τιμή των $299. Ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο σε μειωμένη τιμή πώλησης 263 ευρω, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να το αγοράσετε.

Αγοράστε το Studio Grid Grid X εδώ.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !