Το Apple Watch Pro, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί στην
κεντρική ομιλία της 7ης Σεπτεμβρίου , λέγεται ότι έχει θήκη 47 χιλιοστών σύμφωνα με τον Macotakara . Στην πραγματικότητα, θα ήταν μεγαλύτερο από το Apple Watch Series 7 που υπάρχει σε 41 και 45 mm.

Η θήκη 47 mm για το Apple Watch Pro θα επέτρεπε κυρίως μια μεγαλύτερη οθόνη, με αυτή να είναι στις 1,99 ίντσες. Επιπλέον, η οθόνη θα ήταν εντελώς επίπεδη, όπου τα υπάρχοντα ρολόγια της Apple έχουν μια κυρτή οθόνη στις άκρες. Η επίπεδη οθόνη θα μπορούσε να βοηθήσει στη βελτίωση της συνολικής ανθεκτικότητας του προϊόντος, κάτι που θα συμπίπτει με αυτό που είχαν ανακοινώσει . Αυτό το Pro ρολόι θα στοχεύει κυρίως σε ακραίους αθλητές και σε όσους κάνουν δραστηριότητες όπως η πεζοπορία.

Άλλα χαρακτηριστικά που αναμένονται για το Apple Watch Pro περιλαμβάνουν θήκη από τιτάνιο, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, εκτεταμένη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης, τσιπ S8 και πολλά άλλα.

Η κεντρική ομιλία της 7ης Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είναι η ευκαιρία να έχουμε τρία μοντέλα Apple Watch συνολικά: δύο παραλλαγές της Σειράς 8 και επομένως αυτό το μοντέλο Pro. Αυτό το συνέδριο θα είναι επίσης μια ευκαιρία να έχετε το δικαίωμα στο iPhone 14. Θα υπάρχουν τέσσερα μοντέλα φέτος με δύο τυπικά μοντέλα 6,1 και 6,7 ιντσών, καθώς και δύο μοντέλα Pro με οθόνες 6, 1 και 6,7 ιντσών. Το μίνι μοντέλο θα πρέπει να εξαφανιστεί από τη σειρά.