Η Foxconn επανεκκινεί το εργοστάσιο κατασκευής των iPad

0


Η Κίνα βιώνει το χειρότερο κύμα καύσωνα των τελευταίων 60 ετών αφού για 72 συνεχόμενες ημέρες βρίσκεται με θερμοκρασίες μεταξύ 35 και 45 βαθμών και αυτό είναι ανήκουστο στην Κίνα και κάτω από αυτή η εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση που οδηγεί στο στέγνωμα των τεράστιων λεκανών νερού που προορίζονται για τους υδροηλεκτρικούς σταθμούς (δύο από τους μεγαλύτερους υδροηλεκτρικούς σταθμούς στον κόσμο βρίσκεται στην Κίνα). Προκειμένου να εξοικονομηθεί η ενεργειακή ικανότητα της χώρας σε αυτές τις ακραίες συνθήκες, η κινεζική κυβέρνηση αποφάσισε να διακόψει το ρεύμα σε ορισμένες βιομηχανικές περιοχές στην επαρχία Σιτσουάν, προκειμένου να κρατήσει ηλεκτρικό ρεύμα για τα νοικοκυριά.

Έτσι, για μια ολόκληρη εβδομάδα, τα εργοστάσια των παγκόσμιων προμηθευτών υψηλής τεχνολογίας χρειάστηκε να κάνουν ένα διάλειμμα, γεγονός που πρόσθεσε ένα επιπλέον επίπεδο δυσκολίας στις αλυσίδες εφοδιασμού που είχαν ήδη δοκιμαστεί εδώ και πολλούς μήνες. Καλά νέα όμως τώρα για την Apple, αφού η Foxconn μόλις ανακοίνωσε την επανεκκίνηση του εργοστασίου παραγωγής iPad μετά από αυτήν την εβδομάδα αναγκαστικού διαλείμματος. Η επανεκκίνηση της παραγωγής στη μονάδα του Τσενγκντού θα είχε ουσιαστικά ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου, την πρώτη μέρα μετά τη μαζική διακοπή ρεύματος. Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι αρκετό για να επαναφέρει την αισιοδοξία  στις πωλήσεις του iPad, οι οποίες βρίσκονται σε σταθερή πτώση για αρκετά τρίμηνα τώρα.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !