Το Apple Watch Series 8 έρχεται σε λίγες εβδομάδες και η Apple
έχει αποκτήσει ενα νεο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για έναν αισθητήρα θερμοκρασίας που θα ταιριάζει στο νέο συνδεδεμένο ρολόι.

Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει έναν μόνο αισθητήρα θερμοκρασίας αντί για πολλούς για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα χώρου που παρατηρείται σε άλλα προϊόντα. Η εφαρμογή περιλαμβάνει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας και έναν αισθητήρα διαφορικής θερμοκρασίας λεπτής μεμβράνης. Ο αισθητήρας θα περιλαμβάνει ένα εύκαμπτο υπόστρωμα που θα συνδέεται θερμικά με τον αισθητήρα θερμοκρασίας στο ένα άκρο και με μία από τις επιφάνειες του ρολογιού στο άλλο.

Για να εξοικονομηθεί χώρος στο εσωτερικό του πλαισίου, ο αισθητήρας διαφορικής θερμοκρασίας λεπτής μεμβράνης θα μπορούσε ακόμη και να δρομολογηθεί γύρω ή μέσα από άλλα εξαρτήματα της συσκευής. 


Ένας εύκαμπτος αισθητήρας διαφορικής θερμοκρασίας θα μπορούσε να τοποθετηθεί οπουδήποτε μέσα σε μια φορητή συσκευή για βέλτιστη στην απόδοση. Θα μπορούσε ακόμη και να στερεωθεί στο πίσω μέρος ενός συνδεδεμένου ρολογιού, σε άμεση επαφή με το δέρμα του χρήστη. Με αυτόν τον τρόπο, ο αισθητήρας θα μπορούσε να λάβει μια πολύ ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος του χρήστη. Η πατέντα της Apple ξεπερνά το Apple Watch και καλύπτει την εφαρμογή της θερμικής ανίχνευσης και σε άλλες συσκευές.

Η Apple έδειξε παραδείγματα ασύρματων ακουστικών ή ακουστικών που χρησιμοποιούν έναν ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας για την ανίχνευση της θερμοκρασίας του εσωτερικού αυτιού του χρήστη και το Apple Pencil που χρησιμοποιεί ένα σύστημα μέτρησης θερμοκρασίας για να γνωρίζει πότε ο χρήστης είναι δικός σας. Αρχικά, αναμενόταν ότι η Apple θα προσθέσει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας και άλλα πράγματα στο AirPods Pro 2 για παρακολούθηση φυσικής κατάστασης. Ωστόσο, πρόσφατες διαρροές έδειξαν ότι αυτό δεν ισχύει πλέον.