Η beta του Xcode 14, του λογισμικού της Apple για την ανάπτυξη εφαρμογών, φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι το iPhone 14 Pro θα υποστηρίζει την οθόνη Always-On. Πάει καιρός από τότε που ακούμε για αυτή την υποστήριξη
από διάφορες φήμες .

Ο προγραμματιστής Steve Mosser παρατήρησε μια διεπαφή για την οθόνη κλειδώματος που αφαιρεί λεπτομέρειες από ένα γραφικό στοιχείο όταν η οθόνη ξυπνά. Η κινούμενη εικόνα υποδεικνύει ότι το iPhone 14 Pros θα μπορούσε να αφαιρέσει περίπλοκες λεπτομέρειες από γραφικά στοιχεία και άλλο περιεχόμενο όταν το iPhone είναι κλειδωμένο και η οθόνη πάντα ενεργή να είναι ενεργή.

Εν τω μεταξύ, ο προγραμματιστής @rhogelleim παρατήρησε σημάδια μιας ασπρόμαυρης έκδοσης ενός συνήθως έγχρωμου γραφικού στοιχείου, που βρίσκεται ακόμα στην έκδοση beta του Xcode 14. Αυτό θα μπορούσε να σχετίζεται με την πάντα ανοιχτή οθόνη του iPhone 14 Pro. 

Πρόσφατα, ανακαλύφθηκε ότι η έκδοση beta του iOS 16 περιλαμβάνει μια λειτουργία "sleep" για τις ταπετσαρίες . Για άλλη μια φορά, μπορούμε να φανταστούμε ότι η κατάσταση αναστολής λειτουργίας θα αφορά την οθόνη πάντα ενεργοποιημένη και ότι η τυπική λειτουργία θα παρουσιάζει κανονικά την ταπετσαρία όταν ο χρήστης ξυπνήσει το iPhone του.