Παρακολουθήστε τους στόχους γυμναστικής και κλείστε τα δαχτυλίδια δραστηριότητας στο iPhone χωρίς να έχετε Apple Watch

0


Για χρόνια η παρακολούθηση στόχων της φυσικής κατάστασης ήταν ένα προνόμιο που ήταν αποκλειστικά διαθέσιμο σε όσους χρήστες iPhone είχαν ένα Apple Watch. Τώρα όμως η Apple άλλαξε τον τρόπο παρακολούθησης των στόχων φυσικής κατάστασης και επιτρέπει σε όσους έχουν μόνο ένα iPhone όχι μόνο να παρακολουθούν τη δραστηριότητά τους αλλά και να εκπληρώνουν τους καθημερινούς τους στόχους μετακίνησης.

Κάθε χρήστης iPhone που εκτελεί iOS 16 ή μεταγενέστερη έκδοση έχει πλέον πρόσβαση στη νέα λειτουργία της εφαρμογής Fitness. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στο iPhone να χρησιμοποιεί τους αισθητήρες κίνησης του για να παρακολουθεί τα βήματα και την απόσταση του χρήστη.

Εκτός από τα βήματα παρακολούθησης, η εφαρμογή Fitness θα ενσωματωθεί επίσης με εφαρμογές προπόνησης τρίτων και θα παρέχει στους χρήστες μια εκτίμηση των θερμίδων που έχουν κάψει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό περιλαμβάνει προπονήσεις που γίνονται σε εφαρμογές άσκησης και σπορ για τρέξιμο, ποδηλασία, γιόγκα και άλλα.

Τα iPhone ήταν πάντα σε θέση να παρακολουθούν τα βήματα του χρήστη για κάποιο διάστημα. Αυτό που έχει αλλάξει στο iOS 16 ή μεταγενέστερο είναι ότι αυτές οι πληροφορίες κοινοποιούνται στην εφαρμογή Fitness και εμφανίζονται στον χρήστη μαζί με άλλες θερμίδες που καίγονται με αυτά τα βήματα.

Οι χρήστες iPhone θα λάβουν επίσης έναν στόχο καθημερινής μετακίνησης σε στυλ Apple Watch που θα λαμβάνει υπόψη τα βήματα και την απόσταση που διανύει ο χρήστης και άλλες προπονήσεις για να συμβάλει στον στόχο καθημερινής μετακίνησης του χρήστη.

Αυτό ακριβώς όπως τα Δαχτυλίδια Δραστηριότητας του Apple Watch θα ενθαρρύνει τους χρήστες να είναι πιο δραστήριοι και να κλείνουν τους καθημερινούς δακτυλίους κίνησης όντας πιο ενεργοί.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν το δακτύλιο δραστηριότητας στην οθόνη κλειδώματος του iPhone τους χρησιμοποιώντας τη νέα λειτουργία γραφικών στοιχείων κλειδώματος οθόνης.

Μέσα στην εφαρμογή Fitness οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν την τρέχουσα πρόοδο του στόχου τους με τις θερμίδες που καίγονται, τον αριθμό των βημάτων που γίνονται σε μια ημέρα και την απόσταση που διανύουν ενώ περπατούν και τρέχουν. Η εφαρμογή θα εμφανίζει επίσης τις προπονήσεις που έχουν ολοκληρώσει σε διάφορες εφαρμογές προπόνησης τρίτων.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !