Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο σαρωτή του iPhone για να μετατρέψετε τις χειρόγραφες σημειώσεις σας σε ψηφιακό κείμενο

0


Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή σάρωσης εγγράφων τρίτου κατασκευαστή εάν είστε κάτοχος ενός iPhone. Επειδή το iPhone έχει πάντα έναν ενσωματωμένο σαρωτή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σαρώσετε τα έγγραφά σας και να τα μετατρέψετε σε PDF. Επιπλέον, σας επιτρέπει να μετατρέψετε τις χειρόγραφες σημειώσεις σας σε ψηφιακά κείμενα.

Γι' αυτό οι χρήστες iPhone δεν χρειάζεται πλέον να πληκτρολογούν όλα όσα έχουν σημειώσει κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης ή όταν βρίσκονται στην τάξη. Οι κάμερες του iPhone τους έχουν τη δυνατότητα να μετατρέπουν τις χειρόγραφες σημειώσεις σας σε ψηφιακά κείμενα με πολύ εύκολο τρόπο.

Σε πολλά μέρη, δεν μπορείτε να πάρετε μαζί σας το φορητό υπολογιστή, το tablet ή ακόμα και το κινητό σας τηλέφωνο . Σε τέτοιου είδους καταστάσεις, πρέπει να κρατάτε τις σημειώσεις σας με το στυλό σας.

Θα μπορούσε να είναι μια πολύ χρονοβόρα και εξαντλητική διαδικασία για να πληκτρολογήσετε όλα όσα έχετε σημειώσει σε χαρτί στον υπολογιστή σας. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη σχετικά άγνωστη δυνατότητα του iPhone που αλλάζει αυτόματα τις χειρόγραφες σημειώσεις σε ψηφιακά κείμενα.

Χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο σαρωτή του iPhone, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και σας εξοικονομεί περαιτέρω από την τόση προσπάθεια που χρειάζεστε ενώ πληκτρολογείτε όλα όσα έχετε ήδη σημειώσει σε ένα κομμάτι χαρτί.

Αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι ο σαρωτής του τηλεφώνου σας δεν πρόκειται να λειτουργήσει εάν οι χειρόγραφες σημειώσεις σας δεν είναι καθόλου κατανοητές. Εάν γράφετε σαν γιατροί, τότε ίσως χρειαστεί να πληκτρολογήσετε τα πάντα με μη αυτόματο τρόπο, επειδή η κάμερα του iPhone δεν θα μπορεί να μετατρέψει μια κακή γραφή, οπότε σε περίπτωση που έχετε χειρόγραφο όπως οι γιατροί, θα πρέπει ενδεχομένως να πληκτρολογήσετε τα πάντα με μη αυτόματο τρόπο.

Ο ενσωματωμένος σαρωτής του iPhone θα μπορεί να μετατρέπει χειρόγραφες σημειώσεις σε ψηφιακό κείμενο μόνο εάν οι σημειώσεις είναι καθαρά γραμμένες, κάθε λέξη είναι ευανάγνωστη και επίσης γράφεται κατάλληλα. Ο λόγος είναι ότι, εάν οι χειρόγραφες σημειώσεις δεν είναι σαφείς και η κάμερα του iPhone θα αντιγράψει λανθασμένα και περίεργα πράγματα που είναι πιθανό να μην έχουν νόημα με κανέναν τρόπο.

Δείτε πώς μπορείτε να μετατρέψετε χειρόγραφες σημειώσεις σε ψηφιακά κείμενα χρησιμοποιώντας το iPhone σας

  1. Πρώτα απ 'όλα, θα χρειαστεί να ανοίξετε την Notes στο iPhone σας.
  2. Στη συνέχεια, κάντε μια νέα σημείωση ή ανοίξτε μια υπάρχουσα.
  3. Εισαγάγετε ένα κείμενο, θα σας δείξει το εικονίδιο της κάμερας στο κάτω μέρος.
  4. Στη συνέχεια, θα πρέπει να πατήσετε στο εικονίδιο της κάμερας.
  5. Θα δείτε μια επιλογή "Σάρωση κειμένου", πατήστε πάνω της.
  6. Μόλις ανοίξει η κάμερα, τοποθετήστε την κάμερα προς τις χειρόγραφες σημειώσεις σας.
  7. Στη συνέχεια, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα γιατί η κάμερα θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να αναγνωρίσει πλήρως το κείμενο.
  8. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι η κάμερά σας να εντοπίσει πλήρως το χειρόγραφο κείμενο.
  9. Μόλις η κάμερά σας αναγνωρίσει το κείμενο, πατήστε στο μενού λήψης.
  10. Η χειρόγραφη σημείωσή σας θα εγγραφεί ως ψηφιακό κείμενο στην εφαρμογή Σημειώσεις .

Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να εισαγάγετε περαιτέρω ένα έγγραφο στην εφαρμογή Σημειώσεις αφού το σαρώσετε. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

  1. Πατήστε στην επιλογή "Σάρωση εγγράφου" αντί να πατήσετε στην επιλογή "Σάρωση κειμένου".
  2. Στη συνέχεια, θα πρέπει να υποδείξετε την κάμερα του iPhone σας προς την επιλογή Σάρωση εγγράφου. Στη συνέχεια, κόψτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δυνατότητα θα είναι προσβάσιμη μόνο σε iPhone που τρέχουν σε iOS 15.4 και iPadOS 15.4.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !