Ο Kuo επαναλαμβάνει ότι η παρουσίαση των ακουστικών AR/VR της Apple θα πρέπει να γίνει ήδη από τον Ιανουάριο του 2023 . Ο αναλυτής εξηγεί ότι η αγορά έχει υψηλές προσδοκίες για αυτό το προϊόν γιατί θα είναι το πρώτο του είδους του για την Apple. Και λέει ότι η νέα είσοδος στην αγορά λέει πιθανά χαρακτηριστικά που δεν είναι διαθέσιμα από τον ανταγωνισμό, τα οποία μπορεί να είναι μια πραγματική προστιθέμενη αξία.

Ο αναλυτής είναι σε κάθε περίπτωση βέβαιος πως τα γυαλιά θα είναι «το επόμενο επαναστατικό καταναλωτικό προϊόν ηλεκτρονικών ειδών μετά το iPhone» . Θα είναι ακόμα απαραίτητο να υπάρχουν τα οικονομικά από κάποιον αφού το προϊόν θα έχει τετραψήφιο ποσό. Οι αναλυτές αναμένουν κατά μέσο όρο μια τιμή μεταξύ 2.000 και 2.500 δολαρίων. Είναι σημαντικά πιο ακριβό από τον ανταγωνισμό όπως το Meta. Αλλά ταυτόχρονα, οι φήμες καθιστούν σαφές ότι θα είναι ένα premium προϊόν. Ο Kuo λέει ότι η Apple αναμένει να πουλήσει λιγότερα από 1,5 εκατομμύρια αντίτυπα το 2023.

Η παρουσίαση της Apple θα επικεντρωθεί σε τρία στοιχεία που ειναι οι περιπτώσεις χρήσης, λογισμικό/υπηρεσίες/οικοσυστήματα ανάπτυξης και λεπτομέρειες των προδιαγραφών υλικού. Στόχος θα είναι να καθησυχάσει τόσο το ευρύ κοινό όσο και τους επενδυτές για ένα τέτοιο προϊόν.

Και όπως μπορείτε να φανταστείτε, η Apple εργάζεται ήδη για τον διάδοχο. Η δεύτερη έκδοση των ακουστικών μικτής πραγματικότητας θα έφτανε στις αρχές του 2025 και θα είχε το πλεονέκτημα να είναι φθηνότερη. Σημειώστε ότι η Apple ετοιμάζει και γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας που θα έφταναν το 2024 .