Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι η Apple σχεδιάζει να προσφέρει ένα HomePod mini 2, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Το πρώτο μοντέλο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 και είχε το πλεονέκτημα ότι ήταν φθηνότερο από το αρχικό HomePod big. Φυσικά, η ποιότητα ήχου δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά η χαμηλότερη τιμή έχει αυξήσει τις πωλήσεις . Ειδικά επειδή ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός σε αυτόν τον τομέα με μια προσιτή τιμή, ειδικά με τα συνδεδεμένα ηχεία Echo της Amazon και το Google Home.

Η Apple εργάζεται επίσης σε μια νέα έκδοση του μεγάλου HomePod της, ενώ το αρχικό μοντέλο σταμάτησε να κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2021 . Για μια φορά, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, οι πληροφορίες έχουν ήδη διαρρεύσει . Το ηχείο θα έχει τον επεξεργαστή S8 (τον ίδιο που θα βρείτε στο Apple Watch Series 8) και ενδεχομένως μια οθόνη πολλαπλής αφής στην κορυφή. Το προϊόν θα φτάσει στις αρχές του 2023.

Επιπλέον, η Apple εξακολουθεί να σκέφτεται ένα είδος ηχείου που θα ενσωματώνει τις λειτουργίες Apple TV και μια κάμερα FaceTime. Η εταιρεία εργάζεται επίσης σε μια συσκευή επικεντρωμένη στη χρήση της κουζίνας που συνδυάζει ένα iPad και ένα ηχείο συνδεδεμένο σε ένα ρομποτικό βραχίονα. Ένα από τα δύο προϊόντα θα έφτανε στα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024.