Το γεγονός ότι η Apple αρχίζει να καταγράφει βίντεο για το iPhone 14 της κεντρικής ομιλίας υποδηλώνει ότι η διάσκεψη θα είναι και πάλι διαδικτυακή και όχι φυσική. Αυτή η επιλογή είχε ξεκινήσει με τον Covid-19 και προφανώς θα συνεχιστεί και αυτή τη φορά.

Κάποιοι μπορεί να ήλπιζαν ότι η Apple θα επαναλάμβανε τις ζωντανές εκδηλώσεις για την κυκλοφορία του iPhone φέτος, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ισχύει. Τον Ιούνιο, η Apple πραγματοποίησε το WWDC της κυρίως ψηφιακά, αλλά υπήρχε και αριθμός των ατόμων στο Apple Park για να παρακολουθήσουν την προηχογραφημένη κεντρική ομιλία και να χειριστούν τα νέα προϊόντα που ήταν περιορισμένος .

Από την άλλη, ο Gurman ανακοινώνει ότι η Apple θα μπορούσε να διοργανώσει δύο βασικές ομιλίες το φθινόπωρο, όπως αυτό που συνέβη τα τελευταία χρόνια. Μπορούμε να φανταστούμε ότι θα υπάρχουν το iPhone 14, τα νέα AirPods Pro και το Apple Watch Series 8 τον Σεπτέμβριο και τα νέα iPad και Mac τον Οκτώβριο.

Το 2021, η Apple πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία για το iPhone 13 στις 14 Σεπτεμβρίου. Είναι πιθανό ότι θα είναι παρόμοιο slot και αυτή τη φορά.