Το Live Activities Tweak φέρνει τα γραφικά στοιχεία ζωντανής δραστηριότητας σε στυλ iOS 16 σε παλαιότερες εκδόσεις

0


Το iOS 16 φέρνει τη λειτουργία ζωντανών δραστηριοτήτων στην οθόνη κλειδώματος, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν διάφορα πράγματα στην οθόνη κλειδώματος σε πραγματικό χρόνο. Το tweak Live Activities για συσκευές  jailbroken φέρνει μια παρόμοια λειτουργία σε παλαιότερες εκδόσεις του iOS.

Με το tweak Live Activities μπορείτε να έχετε διαδραστικά γραφικά στοιχεία εμπνευσμένα από το iOS 16 στην οθόνη κλειδώματος που εμφανίζουν πράγματα όπως Χρονόμετρο, Συναγερμός, Συμβάντα και Υπενθυμίσεις στην οθόνη κλειδώματος.

Το tweak Live Activities εμφανίζει ένα γραφικό στοιχείο σε στυλ ειδοποίησης που ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο. Για παράδειγμα, το γραφικό στοιχείο Χρονοδιακόπτης θα εμφανίσει ένα ζωντανό χρονόμετρο που ξεκινήσατε στην εφαρμογή Ρολόι μετοχών. Εμφανίζει επίσης κουμπιά παύσης και διακοπής που επιτρέπουν στους χρήστες να αλληλεπιδρούν εύκολα με το χρονόμετρο απευθείας από την οθόνη κλειδώματος.

Ομοίως, το γραφικό στοιχείο ζωντανών δραστηριοτήτων όπως το Ξυπνητήρι δείχνει τον χρόνο που απομένει στο επόμενο ξυπνητήρι σας και διαθέτει ένα διακόπτη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να το απενεργοποιήσετε γρήγορα χωρίς καν να ξεκλειδώσετε το iPhone σας.

Το tweak Live Activities φέρνει επίσης μικρότερο γραφικό στοιχείο μουσικής εμπνευσμένο από το iOS 16 στην οθόνη κλειδώματος της συσκευής σας με jailbroken.

Για την εμφάνιση των γραφικών στοιχείων Live Activities, αυτό το tweak προσφέρει δύο διαφορετικά στυλ. Αυτό περιλαμβάνει τη Στοίβα ειδοποιήσεων, η οποία θα τοποθετήσει το γραφικό στοιχείο Ζωντανών Δραστηριοτήτων πάνω από μια στοίβα που αποτελείται επίσης από άλλες ειδοποιήσεις.

Το στυλ Κυμαινόμενης προβολής, από την άλλη πλευρά, εμφανίζει το γραφικό στοιχείο Ζωντανές Δραστηριότητες σε ξεχωριστή αιωρούμενη προβολή, η οποία εμφανίζεται χωριστά από τις κανονικές ειδοποιήσεις.

Το tweak προσφέρει επίσης επιλογές προσαρμογής που επιτρέπουν στους χρήστες να αλλάζουν την εμφάνιση και την αίσθηση του γραφικού στοιχείου ζωντανών δραστηριοτήτων σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του γραφικού στοιχείου Live Activities από το αποθετήριο Havoc για 2,99 $. Το tweak είναι συμβατό με το iOS 14.0 μέχρι το iOS 14.8.1.


 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !