Το Exiwall δημιουργεί το εφέ βάθους της ταπετσαρίας του iOS 16 στην LS

0


Ενημερώσατε το
iOS 15 σε iOS 16 Beta για να λάβετε την πιο πρόσφατη εμπειρία των νέων λειτουργιών του iOS 16, όπως το εφέ βάθους ταπετσαρίας στην οθόνη ; Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον δυναμικό χαρακτηριστικό για την οθόνη στο επερχόμενο iOS 16 λειτουργικό σύστημα κινητών Όταν εφαρμόζετε την ταπετσαρία με εφέ βάθους στην οθόνη , ορισμένα θέματα, όπως η εμφάνιση ημερομηνίας και ώρας, θα σας εμφανίζουν κάτω ή κρύβονται από κάτι στην ταπετσαρία της οθόνης . Δεδομένου ότι αυτή η δυνατότητα είναι μόνο για το νέο iOS 16, οι jailbreakers στο iOS 14 δεν θα μπορούν να το δοκιμάσουν, καθώς το λειτουργικό τους σύστημα δεν το κάνει αυτό εγγενώς. Τώρα με το Exiwall jailbreak iOS FoxFortMobile , μπορείτε να το κάνετε.

Η προσαρμογή του Exiwall iOS 14 δημιουργεί ταπετσαρίες με εφέ βάθους στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μέρος του θέματος στην ταπετσαρία πάνω από την ημερομηνία/ώρα στην οθόνη .

Το Exiwalls είναι εντυπωσιακό γιατί υποστηρίζει το iOS 14 και  παλαιότερα από το iPhone XS ενώ μόνο το iOS 16 υποστηρίζει επίσημα αυτή τη δυνατότητα στο iPhone XS και νεότερα.

Χαρακτηριστικά Exiwall Tweak

Οι χρήστες απαιτούν εικόνες υψηλής ανάλυσης, καλά φωτισμένες με καθορισμένο θέμα για να λειτουργούν σωστά. Επιπλέον, λειτουργεί σε όλες τις φωτογραφίες που λαμβάνονται από συσκευή iOS ή έχουν ληφθεί από τον Ιστό . Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, το tweak του Exiwall χρησιμοποιεί πολύπλοκη μηχανικής μάθησης για να δημιουργήσει αυτό το εφέ βάθους, το οποίο συμβαίνει εκτός σύνδεσης στη συσκευή σας με σεβασμό του απορρήτου σας.

Να θυμάστε ότι τα Exiwalls λειτουργούν καλά με πολλές τροποποιήσεις jailbreak όπως Jellyfish, Kalm, Quart, WeatherLS, SimpleTime, Fabric 2, Complications, Watermelon, Axon, Analog, Diary και DualClock 2. Όμως, δεν υποστηρίζει τροποποιήσεις όπως το Vartaman, FreshWall, Ventana, Helix, Zen HTML, FrontPage και LockPlus.

Το ExiWall δεν είναι συμβατό με τη δυνατότητα προοπτικής ζουμ (μετακίνηση ταπετσαρίας όταν η συσκευή έχει κλίση).

Μετά την εγκατάσταση , οι χρήστες μπορούν να μετακινηθούν στο ειδικό παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις για να ενεργοποιήσουν το tweak.

Ρυθμίσεις Exiwall

ExiWall Tweak Repo

Όσοι θέλουν να προσθέσουν κάποιο το εφέ βάθους στην οθόνης με το νέο tweak jailbreak του Exiwall μπορούν να το αγοράσουν από το αποθετήριο Havoc μέσω της αγαπημένης σας εφαρμογής διαχείρισης πακέτων για 2,49 $ . Να θυμάστε ότι υποστηρίζει το iPhone 6S και νεότερη έκδοση και απαιτεί το iOS 14.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !