Η νέα έκδοση δεν φέρνει κάποια ιδιαίτερη καινοτομία σε σχέση με την προηγούμενη. Η Apple προτιμά να εστιάζει σε γενικές βελτιστοποιήσεις και διορθώσεις σφαλμάτων. Παρεμπιπτόντως, ένα από τα διορθωμένα σφάλματα αφορά το TestFlight. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στους προγραμματιστές να διανέμουν τις εφαρμογές τους σε δοκιμαστές για εύκολη λήψη και δεν λειτουργούσε πλέον με την προηγούμενη beta . Ευτυχώς, αυτό τώρα διορθώθηκε με τη νέα έκδοση.

Εάν το Mac σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις συστήματος και, στη συνέχεια, στην ενότητα Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κατεβάσετε την τέταρτη δημόσια beta του macOS Ventura.

Εάν δεν συμβαίνει αυτό και θέλετε να συμμετάσχετε στην περιπέτεια, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com , συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple και αφήστε τον εαυτό σας να σας καθοδηγήσει. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που θα αλλάξει το Mac σας στο δημόσιο κανάλι των beta. Μόλις ολοκληρωθεί, θα χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση και, στη συνέχεια, να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις συστήματος > Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη της νέας έκδοσης.

Η Apple μας λέει μόνο ότι η τελική έκδοση του macOS Ventura θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο, χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία. Αλλά με βάση τα προηγούμενα χρόνια, θα είναι Οκτώβριος ή Νοέμβριος.