Το Snapchat προσφέρει βίντεο ταυτόχρονα με την μπροστινή και την πίσω κάμερα του smartphone

0


Το Snapchat προσθέτει μια νέα επιλογή που ονομάζεται "Διπλή κάμερα", η οποία σας επιτρέπει να κάνετε βίντεο με την μπροστινή και την πίσω κάμερα του smartphone σας και είναι διαθέσιμο τώρα.
Διπλή κάμερα Snapchat 




Η Snap, η εταιρεία πίσω από το Snapchat, παρουσίασε τη δυνατότητα τον Απρίλιο, όταν είπε ότι η νέα επιλογή βίντεο θα ήταν μέρος μιας σειράς πιο προηγμένων λειτουργιών για δημιουργούς που ονομάζεται λειτουργία σκηνοθέτη. Εν αναμονή της κυκλοφορίας του Director mode (θα έρθει μέσα στους επόμενους μήνες), η εταιρεία επέλεξε να διαθέσει τη διπλή κάμερα ως αυτόνομο χαρακτηριστικό στο Snapchat.

Δείτε πώς μας παρουσιάζεται :

    Ανοίξτε το Snapchat και θα δείτε ένα νέο εικονίδιο στη γραμμή εργαλείων της κάμερας. Με ένα μόνο πάτημα, μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε Στιγμιότυπα και Ιστορίες ή περισσότερα εκλεπτυσμένα βίντεο Spotlight, με διπλή προοπτική. Η διπλή κάμερα είναι ένας δημιουργικός τρόπος για την κοινότητά μας να απαθανατίζει συναρπαστικές στιγμές ενώ εξακολουθεί να είναι μέρος της μνήμης — όπως να κουνάτε τους γοφούς σας σε ένα μουσικό φεστιβάλ ή καθημερινές στιγμές όπως οι μαγειρικές σας περιπέτειες στην κουζίνα.

Η επιλογή "Διπλή κάμερα" έχει τέσσερις διατάξεις: κάθετη, οριζόντια, εικόνα σε εικόνα και αποκοπή. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν τα δημιουργικά εργαλεία, όπως μουσική, αυτοκόλλητα και φίλτρα.

Προς το παρόν, το Snapchat ανακοινώνει ότι η καινοτομία είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή του iOS. Όσοι έχουν smartphone Android θα πρέπει να περιμένουν μερικούς μήνες για να το εκμεταλλευτούν.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !