Αυτά ειναι μερικά από τα καλύτερα χρωματικά Tweaks στο iOS 14 για την μπαταρία

0


Ως χρήστες του iPhone, μας αρέσει να προσαρμόζουμε τα τηλέφωνα μας ώστε να αντικατοπτρίζουν τις προσωπικότητές μας. Ωστόσο, η Apple δεν έχει παράσχει απτές επιλογές προσαρμογής στους χρήστες. Ωστόσο, με την κυκλοφορία των πιο πρόσφατων επιλογών προσαρμογής για την
οθόνη μέσω του iOS 16 , φαίνεται ότι η Apple έχει προχωρήσει στην άρση των περιορισμών που διατηρήθηκαν μέχρι τώρα. Επιβεβαιώνεται περαιτέρω ότι με την πιο πρόσφατη έκδοση iOS 16 beta, οι χρήστες μπορούν να εμφανίσουν ή να αποκρύψουν το ποσοστό της μπαταρίας στο εικονίδιο της μπαταρίας της γραμμής κατάστασης. Αλλά δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε το χρώμα της μπαταρίας στο iPhone. Ωστόσο, αυτό το άρθρο θα αποκαλύψει μερικά από τα καλύτερα Battery Color Tweaks iOS 14, τα οποία σας επιτρέπουν να αλλάξετε το εικονιδίο ένδειξης του iPhone ή του iPad που έχετε.

Από προεπιλογή, το λειτουργικό σύστημα του iOS υποστηρίζει μερικές έγχρωμες ενδείξεις μπαταρίας . Αλλά δεν μπορείτε να τις προσαρμόσετε. Υποδεικνύει με  πράσινο μέχρι περίπου το 20%, και κίτρινο υποδεικνύει ότι το επίπεδο μπαταρίας εισάγεται αυτόματα στη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Γίνεται κόκκινο χρώμα καθώς το επίπεδο της μπαταρίας πλησιάζει σε κρίσιμη κατάσταση.

Πώς να χρωματίσω την μπαταρία μου στο iPhone

Για να χρωματίσετε την μπαταρία στο iPhone πλήρως, πρέπει να κάνετε jailbreak το iPhone σας. Αν έχετε jailbroken, μπορείτε να αλλάξετε και να ορίσετε διαφορετικά χρώματα για διαφορετικά ποσοστά μπαταρίας της συσκευής σας, μεταξύ άλλων.

Το Jailbreak Tweaks για αλλαγή χρώματος μπαταρίας στο iOS 14

Υπάρχουν πολλές τροποποιήσεις jailbreak για την αλλαγή του ένδειξης στην κοινότητα του jailbreak. Έτσι, χωρίς να χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας, ας περάσουμε σε αυτό.

ColorMyBattery Tweak

ColorMyBattery iOS 14

Θέλετε να αλλάξετε το χρώμα της ένδειξης ; Το tweak ColorMyBattery θα αλλάξει το χρώμα της μπαταρίας με βάση τις προτιμήσεις σας για τα επιθυμητά ποσοστά . Αφού εγκατασταθεί, οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν και να προσαρμόσουν τις επιλογές από την Ρυθμίσεις .

Το tweak είναι επίσης συμβατό με το iOS 14.

Batterain

Batterain Tweak iOS 14

Το Batterain είναι μια προσαρμογή χρώματος της μπαταρίας που αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας τη γλώσσα προγραμματισμού Swift και το εργαλείο Orion. Δίνει στους jailbreakers μια διαφορετική εμπειρία χρωματισμού μπαταρίας. Απλώς αλλάζει τα χρώματα της ένδειξης με βάση την ποσότητα της μπαταρίας που σας έχει απομείνει.

Μετά εγκατάσταση , με το κυμαινόμενο επίπεδο μπαταρίας του iPhone σας, η ένδειξη συνεχίζει να αλλάζει χρώματα σύμφωνα με μια αργή χρωματική διαβάθμιση.


Axe

Axe Tweak iOS 14

Το Axe είναι επίσης ένα παρόμοιο jailbreak χρώματος μπαταρίας με το ColorMyBattery και το Batterian, αλλάζοντας το ένδειξης με βάση το ποσοστό . Χρησιμοποιεί επίσης την αργή μετατόπιση χρωματικής διαβάθμισης για να χρωματίσει την ένδειξη .

SmoothBattery

ομαλής προσαρμογής μπαταρίας

Το SmoothBattery είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για προσαρμογές χρωμάτων μπαταρίας στο iOS 14, το οποίο επιτρέπει την επιλογή ομαλών επιλογών χρωμάτων για την μπαταρία σας και τη συμπεριφορά για το iPhone που έχει υποστεί jailbreak. Όχι μόνο αλλάζει το χρώμα του εικονιδίου αλλά προσφέρει επίσης πολλές επιλογές, όπως απόκρυψη της κίτρινης μπαταρίας, τις άκρες της μπαταρίας, εικονίδιο από τη γραμμή κατάστασης, την απενεργοποίηση της ειδοποίησης χαμηλής ισχύος, του ήχου ακόμη και των κραδασμών.

Download: SmoothBattery (Free) | Repo: BigBoss

DigitalBattery13

ψηφιακή μπαταρία 13

Το DigitalBattery13 είναι μια προσαρμογή της μπαταρίας που σας επιτρέπει να αλλάξετε το χρώμα για τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας (LPM), τη χαμηλή μπαταρία, τη φόρτιση και την εμφάνιση ψηφιακού ποσοστού στη γραμμή κατάστασης για όλες τις συσκευές με εγκοπή και για παλαιότερες συσκευές. Επιπλέον, παρέχει πολύτιμες προσαρμογές, όπως προσαρμογή της ευθυγράμμισης, το μέγεθος γραμματοσειράς, το έντονο κείμενο, την απενεργοποίηση της κίνησης φόρτισης, τον ήχο φόρτισης και την ειδοποίηση χαμηλής ισχύος.

Λήψη : DigitalBattery13 | Repo: BigBoss

BattiBar

BattiBar Jailbreak Tweak

Το BattiBar είναι ένα tweak για να χρωματίσετε τη γραμμή κατάστασής σας με βάση το τρέχον ποσοστό με μια όμορφη απόχρωση.

Το BattiBar χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη ιδέα και αλλάζει το χρώμα των στοιχείων της γραμμής κατάστασης ανάλογα με το ποσοστό . Διαφέρει ανάλογα με το χρώμα που επιλέγετε και προσφέρει επιλογές για αλλαγή του χρώματος της γραμμής κατάστασης τόσο σε σκοτεινή όσο και σε φωτεινή λειτουργία. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να δείτε ότι το χρώμα αλλάζει από το φορτισμένο χρώμα στο νεκρό, καθώς το ποσοστό της μπαταρίας του iPhone ή του iPad σταδιακά μειώνεται.

Αυτές οι τροποποιήσεις είναι μερικές από τις καλύτερες προσαρμογές χρώματος μπαταρίας στο iOS 14.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !