Η Walt Disney ανακοινώνει σημαντικές αυξήσεις τιμών για τo Disney+ και το Hulu

0

Η Walt Disney Company ανακοίνωσε σημαντικές αυξήσεις τιμών τόσο για την Disney+ όσο και για το Hulu που θα τεθούν σε ισχύ αργότερα φέτος.
Η τιμή του Disney+ αυξάνεται από 7,99 $/μήνα σε 10,99 $/μήνα, από τις 8 Δεκεμβρίου. Αυτό θα συμπέσει με την κυκλοφορία ενός νέου επιπέδου που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και που θα κοστίζει 7,99 $/μήνα, προηγουμένως η τιμή του ήταν χωρίς διαφημίσεις.

Η τιμή συνδρομής του Hulu χωρίς διαφημίσεις αυξάνεται από 12,99 $/μήνα σε 14,99 $/μήνα και η τιμή συνδρομής που υποστηρίζεται από διαφημίσεις αυξάνεται από 6,99 $/μήνα σε 7,99 $/μήνα, από τις 10 Οκτωβρίου.

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, η Disney αυξάνει επίσης την τιμή του ESPN+ από 6,99 $/μήνα σε 9,99 $/μήνα, από τις 23 Αυγούστου.

«Με τη νέα μας προσφορά Disney+ που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και μια διευρυμένη σειρά σχεδίων σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιό μας ροής, θα παρέχουμε μεγαλύτερη επιλογή στους καταναλωτές σε διάφορα σημεία τιμών για να καλύψουμε τις διαφορετικές ανάγκες των θεατών μας και να απευθύνουμε έκκληση σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό », δήλωσε ο Kareem Daniel, Πρόεδρος, Disney Media & Entertainment Distribution. "Το Disney+, το Hulu και το ESPN+ διαθέτουν απαράμιλλες εμπειρίες περιεχομένου και προβολής και προσφέρουν την καλύτερη αξία στο streaming σήμερα, με πάνω από 100.000 τίτλους ταινιών, τηλεοπτικά επεισόδια, πρωτότυπες εκπομπές, αθλητικά και ζωντανές εκδηλώσεις συλλογικά."

Μπορείτε να δείτε τις ενημερωμένες τιμές για Disney+, Hulu και ESPN παρακάτω...


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !