Σύμφωνα με διάφορες μαρτυρίες , τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν σε ένα iPhone ή iPad που υποδεικνύει ότι τα AirPods Pro 2 είναι συνδεδεμένα, αλλά στην πραγματικότητα δεν ακούγεται ήχος. Αυτά τα σφάλματα είναι σποραδικά και προφανώς δεν προκαλούνται από κάτι συγκεκριμένο, χωρίς σαφή επιδιόρθωση με βάση τα σχόλια των χρηστών.

«Το δικό μου αποσυνδέεται από το iPhone μου τυχαία όλη την ημέρα. Συμβαίνει επίσης να είναι συνδεδεμένα αλλά να μην παίζει ο ήχος και πρέπει να τα επανασυνδέσω. Ελπίζω να είναι απλώς ένα θέμα λογισμικού », λέει ένας κάτοχος των νέων ακουστικών της Apple. «Έχω  και εγώ επίσης προβλήματα σύνδεσης. Όπως και άλλοι, μερικές φορές λέει ότι είναι συνδεδεμένο με το iPhone μου στις ρυθμίσεις, αλλά δεν έρχεται ήχος από τα AirPods, μόνο το iPhone και τα AirPods δεν εμφανίζονται στην αναπτυσσόμενη λίστα», λέει ένα άλλο άτομο.

Αποδεικνύεται ότι παρόμοια προβλήματα υπήρχαν με την κυκλοφορία του πρώτου AirPods Pro το 2019. Τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται και με τα νέα μοντέλα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα το υλικολογισμικό 5A377 για τα AirPods Pro . Αναμένετε περισσότερες ενημερώσεις μέσα στους μήνες για να διορθώσετε σφάλματα και ενδεχομένως να βελτιώσετε τη συνολική εμπειρία.