Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης στο Apple Watch

0


Σε αυτήν την ανάρτηση θα μάθετε για τη νέα Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης του Apple Watch και θα μοιραστούμε τα βήματα που θα σας επιτρέψουν να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης στο Apple Watch.

Η νέα λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης που παρουσιάζεται στο watchOS 9 έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Apple Watch Series 4 και αργότερα πέρα ​​από τις συνηθισμένες «έως 18 ώρες» χρήσης με μία μόνο φόρτιση, όπως διαφημίζεται από την Apple. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς λειτουργεί η λειτουργία και πώς μπορείτε να την ενεργοποιήσετε....

Από τότε που η Apple παρουσίασε το πρώτο μοντέλο Apple Watch πριν από αρκετά χρόνια, οι καταναλωτές φωνάζουν για ένα νέο μοντέλο με σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από το τυπικό «έως 18 ώρες» που διαφημίζει η Apple.

Το 2022, η Apple έδωσε τελικά διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 36 ώρες με το Apple Watch Ultra, το οποίο προσφέρει έως και 36 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση.

Το Apple Watch Ultra είναι, στην πραγματικότητα, μια εξειδικευμένη συσκευή με πολλά χαρακτηριστικά κορυφαίας ποιότητας (και πολύ βαριά τιμή) από ό,τι απαιτούν οι περισσότεροι χρήστες. Ωστόσο, η Apple πρόσθεσε μια Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας στα μοντέλα Apple Watch Series 4 και νεότερα μοντέλα με watchOS 9, έτσι ώστε αυτές οι συσκευές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά να μπορούν να χρησιμοποιηθούν περισσότερο.

Σε αντίθεση με τη λειτουργία Power Reserve του Apple Watch που εμφανίζει μόνο το ρολόι όταν είναι ενεργοποιημένη, η νέα Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης καταναλώνει σημαντικά λιγότερη ενέργεια.

Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε μια σύνοψη του τρόπου λειτουργίας της νέας Λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο επηρεάζει ή απενεργοποιεί συγκεκριμένες λειτουργίες του Apple Watch. Η λίστα θα σας ενημερώσει τι δεν είναι λειτουργικό όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία, επομένως φροντίστε να τη διαβάσετε προσεκτικά. Μπορείτε επίσης να βρείτε τα βήματα για την ενεργοποίηση της λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης σε γενική χρήση και προπονήσεις. Λοιπόν, ας μπούμε σε αυτό.

Ποιες λειτουργίες είναι απενεργοποιημένες στη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης Apple Watch

  • Πάντα σε οθόνη
  • Μετρήσεις υποβάθρου οξυγόνου αίματος
  • Μετρήσεις καρδιακού παλμού στο παρασκήνιο
  • Ειδοποιήσεις καρδιακών παλμών για ακανόνιστο ρυθμό, υψηλό καρδιακό ρυθμό και χαμηλό καρδιακό ρυθμό
  • Υπενθύμιση έναρξης προπόνησης

Οι λειτουργίες που είναι απενεργοποιημένες όταν το iPhone δεν είναι κοντά

  • Εισερχόμενες ειδοποιήσεις και τηλεφωνικές κλήσεις
  • Wi-Fi και συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας

Λειτουργίες που επηρεάζονται από τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας

  • Οι επιπλοκές ενημερώνονται λιγότερο συχνά
  • Η πραγματοποίηση μιας τηλεφωνικής κλήσης μπορεί να διαρκέσει περισσότερο
  • Το Siri μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστεί ένα αίτημα
  • Ορισμένες κινούμενες εικόνες και η κύλιση ενδέχεται να φαίνονται λιγότερο ομαλά
  • Η εφαρμογή φόντου ανανεώνεται λιγότερο συχνά

Σημειώστε ότι η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης δεν επηρεάζει την ανίχνευση πτώσης.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας στο Apple Watch

Θα σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας όταν το ποσοστό της μπαταρίας του Apple Watch πέσει κάτω από το 10%. Όταν ένα Apple Watch φορτίζεται στο 80%, η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας απενεργοποιείται αυτόματα, εκτός εάν οι χρήστες το ενεργοποιήσουν χειροκίνητα για μια καθορισμένη χρονική περίοδο. Όταν ξεκινάτε μια προπόνηση, η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας ενεργοποιείται αυτόματα, συνεχίζοντας να μετράει μετρήσεις όπως ο καρδιακός ρυθμός και ο ρυθμός. Φανταστείτε λοιπόν πόση μπαταρία μπορείτε να εξοικονομήσετε με τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης Apple Watch.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα με μη αυτόματο τρόπο σε ένα Apple Watch Series 4 ή νεότερο που εκτελεί το watchOS 9 ή νεότερο, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

Βήμα 1. Ανοίξτε το Κέντρο Ελέγχου σύροντας προς τα επάνω στην πρόσοψη ρολογιού Apple Watch.

Βήμα 2. Πατήστε το ποσοστού μπαταρίας .

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης Apple Watch

Βήμα 3. Πατήστε στην Λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης στα δεξιά.

Βήμα 4. κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε από τις ακόλουθες επιλογές: Ενεργοποίηση , Ενεργοποίηση για… και Παράβλεψη .

Βήμα 5. Τρεις επιλογές θα εμφανιστούν στη δεύτερη οθόνη εάν κάνετε κλικ στο Ενεργοποίηση για…: Ενεργοποίηση για 1 ημέρα, Ενεργοποίηση για 2 ημέρες ή Ενεργοποίηση για 3 ημέρες. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις επιλογές σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Ένα κίτρινο κυκλικό εικονίδιο εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης όταν το Apple Watch σας βρίσκεται σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Επίσης, το κουμπί ποσοστού μπαταρίας στο Κέντρο Ελέγχου, η κινούμενη εικόνα φόρτισης και η ώρα στη λειτουργία Nightstand θα γίνουν κίτρινα.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας για προπονήσεις

Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε το Apple Watch σας να μπαίνει αυτόματα στη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας όταν ξεκινάτε μια προπόνηση. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν σκοπεύετε να ασκηθείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να αδειάζετε την μπαταρία της συσκευής σας. Δείτε πώς:

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης Apple Watch

Βήμα 1: Μεταβείτε στην Ρυθμίσεις στο Apple Watch.

Βήμα 2: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προπόνηση .

Βήμα 3: Ενεργοποιήστε την αυτοματοποίηση πατώντας τον Low Power Mode διακόπτη

Σημείωση: Μπορείτε ακόμα να μετράτε μετρήσεις όπως ο καρδιακός ρυθμός και ο ρυθμός όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Προπόνηση σε Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !