"Η υποστήριξη για την εφαρμογή Dark Sky θα λήξει την 1η Ιανουαρίου 2023. Η τεχνολογία πρόβλεψης Dark Sky θα ενσωματωθεί στην εφαρμογή Apple Weather με το iOS 16 αυτό το φθινόπωρο ", αναφέρει η περιγραφή της εφαρμογής στο App Store . Το iOS 16 είναι διαθέσιμο από χθες στην τελική του έκδοση , αλλά δεν είναι αδύνατο η ενσωματωμένη εφαρμογή Weather να εξελίσσεται με άλλες μελλοντικές ενημερώσεις, όπως το iOS 16.1. 

Η Apple απέκτησε το Dark Sky τον Μάρτιο του 2020 και έκτοτε έχει ενσωματώσει πολλές από τις δυνατότητες της απευθείας στην εφαρμογή Καιρός σε iPhone, iPad και Mac (με macOS Ventura). Τον Αύγουστο του 2020 , η Apple διέκοψε το Dark Sky στο Android και η εταιρεία δήλωσε τότε ότι δεν είχε σχέδια να τερματίσει την υποστήριξη για την εφαρμογή του iOS.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Dark Sky είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή, ειδικά για την ακρίβειά της. Ένα από τα δημοφιλή χαρακτηριστικά του είναι να προειδοποιεί τους χρήστες πότε θα αρχίσει να βρέχει, λίγα λεπτά πριν συμβεί. Δυστυχώς, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στο App Store μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά το πλεονέκτημα της ενσωμάτωσης με την εφαρμογή Καιρός στο iOS 16 είναι ότι ολόκληρος ο κόσμος μπορεί να απολαύσει τα κύρια χαρακτηριστικά της σύντομα.