Δοκιμές iPhone 14: ...είναι περισσότερο ενα iPhone 13s παρά οτιδήποτε άλλο

0


Μετά τις δοκιμές των iPhone 14 Pro και 14 Pro Max
, ορίστε αυτές για το τυπικό iPhone 14. Όσο και αν οι κριτικές ήταν θετικές για τα μοντέλα Pro, αυτές για το τυπικό μοντέλο είναι λιγότερο ενθουσιώδες . Είναι περισσότερο ένα iPhone 13s από οτιδήποτε άλλο

Κριτικές για το iPhone 14

Οθόνη παρόμοια με πέρυσι

Το iPhone 14 έχει οθόνη 6,1 ιντσών, ενώ το iPhone 14 Plus έχει οθόνη 6,7 ιντσών. Αλλά η Apple παρείχε μόνο το πρώτο μοντέλο στα μέσα ενημέρωσης, γνωρίζοντας ότι θα είναι διαθέσιμο αυτήν την Παρασκευή , ενώ η έκδοση Plus θα φτάσει στις 7 Οκτωβρίου

Για το The Verge , η οθόνη του iPhone 14 είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή του iPhone 13. Είναι μια καλή οθόνη από μόνη της, αλλά ο ιστότοπος σημειώνει ότι ο ανταγωνισμός τα πάει καλύτερα, ιδίως με ένα πάνελ 120 Hz με χαμηλότερη τιμή. Ο ιστότοπος αναφέρει συγκεκριμένα το Samsung A53 5G, η τιμή του οποίου είναι μικρότερη από 400 €. Στην Apple, πρέπει να στραφείτε στη σειρά Pro για να έχετε ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Ακόμα στο τσιπ A15

Από την πλευρά της απόδοσης, το νέο smartphone της Apple ενσωματώνει το τσιπ A15 με 5 πυρήνες για το τμήμα γραφικών (GPU). Είναι το ίδιο με το iPhone 13 Pro και το 13 Pro Max. Επομένως είναι γενικά γρήγορο, δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό το επίπεδο, αλλά η απόδοση δεν αλλάζει από το ένα έτος στο άλλο.

Το iPhone 14 διαθέτει βελτιωμένο εσωτερικό σχεδιασμό που διαχειρίζεται καλύτερα τη θερμότητα, επιτρέποντας στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια υψηλής έντασης για μεγαλύτερες περιόδους λειτουργίας χωρίς να υπερθερμαίνεται η συσκευή. Το Engadget ισχυρίζεται ότι η συσκευή κατάφερε να παραμείνει δροσερή στην αφή κατά τη διάρκεια των περιόδων παιχνιδιού και το τηλέφωνο εξακολουθεί να αποδίδει καλά.

Κανένα πρόβλημα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Για αυτονομία, η Apple προσφέρει μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία . Το Verge σημειώνει ότι η υπολειπόμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 40-50% στο τέλος μιας ημέρας, κάτι που θα πρέπει να είναι άνετο για τους περισσότερους χρήστες.

Καλές φωτογραφίες…ανάλογα με την κατάσταση

Τι γίνεται με το μέρος της φωτογραφίας; Η Apple έχει βελτιώσει τους αισθητήρες της, πίσω και εμπρός για selfies, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης εστίασης. Για το CNET , το iPhone 14 τραβάει αποδεκτές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό και χειρίζεται καλά τις λεπτομέρειες. Για τα βίντεο, η νέα λειτουργία Action επιτρέπει τη σταθεροποίηση βίντεο και το The Verge σημειώνει ότι αυτή η λειτουργία σχεδιάστηκε για χρήση σε έντονο εξωτερικό φως. Σε άλλες συνθήκες, το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ καλό.

Αποσυσκευασία και Ξεκινώντας 

Πού να αγοράσω το iPhone 14;

Η Apple ξεκίνησε τις προπαραγγελίες στις 9 Σεπτεμβρίου και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν στις 16 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να παραγγείλετε ένα μοντέλο από την Apple ή από τους ακόλουθους λιανοπωλητές μέσω των αποκλειστικών συνδέσμων:

Amazon:

Στο Fnac:

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !