Η Apple κυκλοφορεί την beta 1 (build 20B5045d) του iOS 16.1 σήμερα στο iPhone. Αυτή φτάνει μόλις
48 ώρες μετά την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του iOS 16 για το ευρύ κοινό .

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις νέες δυνατότητες που θα βρείτε με την beta 1 του iOS 16.1 στο iPhone. Γνωρίζουμε ότι ορισμένες λειτουργίες του iOS 16 δεν ήταν έτοιμες για κυκλοφορία και θα πρέπει να δουν το φως της δημοσιότητας με μελλοντικές ενημερώσεις. Ιδιαίτερα διορθώσεις σε ζητήματα για ορισμένα στοιχεία από την οθόνη κλειδώματος . Υπάρχει επίσης η κοινόχρηστη βιβλιοθήκη φωτογραφιών του iCloud. Για να δούμε αν είναι διαθέσιμο με την έκδοση της ημέρας ή αν θα είναι για αργότερα.

Εάν το iPhone σας έχει διαμορφωθεί με το προφίλ του προγραμματιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη της πρώτης έκδοσης beta του iOS 16.1.

Η Apple δεν λέει ακόμη πότε η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε όλους. Μπορούμε να υποψιαστούμε ότι θα είναι σε λίγες εβδομάδες, αλλά μένει να δούμε πότε ακριβώς. Για να δώσουμε μια ιδέα, πέρυσι η Apple κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του iOS 15.1 στις 25 Οκτωβρίου. Μπορούμε επομένως να φανταστούμε ότι το παράθυρο έκδοσης θα είναι παρόμοιο για το iOS 16.1.