Ο Kuo εξηγεί ότι η Apple ζήτησε από τη Foxconn να μεταμορφώσει τις γραμμές παραγωγής του iPhone 14 για να παράγει μοντέλα Pro. «Με βάση το ποσοστό μετατροπής της γραμμής παραγωγής, αυτό ισοδυναμεί με αύξηση κατά 10% περίπου στην πρόβλεψη αποστολής του iPhone 14 Pro το τέταρτο τρίμηνο του 2022», είπε ο αναλυτής. Επίσης αναμένει ότι οι περισσότεροι πωλητές θα λάβουν επίσης αιτήματα για αυξημένες παραγγελίες για το iPhone 14 Pro από την Apple μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μια ματιά στο απόθεμα δείχνει πράγματι ότι υπάρχει ιδιαίτερη ζήτηση για τα μοντέλα Pro φέτος. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη από μόνο του, αφού είναι αυτα που εξελίσσονται πραγματικά σε σύγκριση με τους προκατόχους τους . Από την πλευρά του, το iPhone 14 είναι σχεδόν μια κοπή και επικόλληση του περσινού μοντέλου.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, μπορείτε να παραγγείλετε ένα iPhone 14 σήμερα και να το παραλάβετε αύριο από το Apple Store ή μεθαύριο για παράδοση. Για το iPhone 14 Pro ή το Pro Max, πρέπει να περιμένετε λίγο περισσότερο, με την παράδοση να πραγματοποιείται στα μέσα Οκτωβρίου στις περισσότερες περιπτώσεις.