Οι πληροφορίες για την παρουσία του Dynamic Island σε όλα τα iPhone 15 προέρχονται από τον Ross Young, έναν αναλυτή που ειδικεύεται στις οθόνες που πολύ συχνά έχει καλές πληροφορίες. , όπου διευκρινίζει ότι τα μοντέλα Pro θα εξακολουθούν να είναι τα μόνα που διαθέτουν πίνακα LTPO, υποδηλώνοντας ότι τα μη Pro iPhone 15s δεν θα έχουν υποστήριξη για ProMotion (ρυθμός ανανέωσης έως 120 Hz). Θα παραμείνουν ακόμα στα 60 Hz.

Υπενθυμίζουμε ότι το Dynamic Island έχει το πλεονέκτημα ότι είναι δυναμικό και επομένως μπορεί να αλλάξει σχήμα ανάλογα με την κατάσταση. Συγκεκριμένα, μπορεί να επεκταθεί στην εμφάνιση πληροφοριών. Σας επιτρέπει επίσης να έχετε αντίστοιχες συντομεύσεις, με παρατεταμένο πάτημα για παράδειγμα για πρόσβαση στα χειριστήρια της μουσικής που αναπαράγεται.

Όσον αφορά το iPhone 15, έχουν ήδη κυκλοφορήσει κάποιες φήμες. Η Apple θα προσφέρει το νέο τσιπ A17 για μοντέλα Pro και όπου τα μοντέλα που δεν είναι Pro θα έχουν το τσιπ A16 (το ίδιο που βρίσκεται στο iPhone 14 Pro). Επίσης, τα smartphone του 2023 θα εγκατέλειπαν τη θύρα Lightning, δίνοντας τη θέση τους σε μια θύρα USB-C .