Αυτό είναι ένα beta και για το ολοκαίνουργιο iPhone, οπότε μπορούμε να υποπτευόμαστε ότι μπορεί να υπάρχουν ορισμένα σφάλματα. Αλλά είναι αλήθεια ότι αυτό ειδικά μπορεί να σας κάνει να χαμογελάσετε όταν γνωρίζετε ότι το iPhone 14 Pro προσφέρει ακριβώς… καλύτερη υποστήριξη για το GPS. Πράγματι, και τα δύο smartphone διαθέτουν GPS διπλής συχνότητας υψηλής ακρίβειας, όπως εξηγεί η Apple. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα με την τρέχουσα έκδοση beta του iOS 16.1, σύμφωνα με το MacRumors .

Εάν έχετε iPhone 14 Pro ή Pro Max, μείνετε στο iOS 16.0.1 και περιμένετε προτού εγκαταστήσετε τελικά το iOS 16.1 beta. Αυτή είναι μια ευκαιρία να θυμάστε ότι δεν είναι σκόπιμο να εγκαταστήσετε μια έκδοση beta στην κύρια συσκευή σας, γνωρίζοντας ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα όπως το σημερινό με το GPS.

Η Apple δεν λέει ακόμη πότε η τελική έκδοση του iOS 16.1 θα είναι διαθέσιμη για λήψη στα διάφορα iPhone. Πέρυσι, το iOS 15.1 κυκλοφόρησε στα τέλη Οκτωβρίου. Μπορούμε λοιπόν να φανταστούμε ότι η κυκλοφορία για το iOS 16.1 θα είναι λίγο πολύ την ίδια εποχή φέτος.