Η Foxconn έλαβε εντολή να αποσυναρμολογήσει τουλάχιστον πέντε γραμμές παραγωγής που χρησιμοποιήθηκαν για το iPhone 14 στο εργοστάσιό της στο Zhengzhou της Κίνας. Δεν διευκρινίζεται εάν αυτό επηρεάζει μόνο το iPhone 14 των 6,1 ιντσών ή εάν το iPhone 14 Plus των 6,7 ιντσών επηρεάζεται επίσης από αυτήν την αλλαγή. Υπενθυμίζουμε ότι το iPhone 14 Plus θα είναι διαθέσιμο για αγορά από τις 7 Οκτωβρίου.

Οι πληροφορίες της ημέρας ενώνονται με μια άλλη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από τον Ming-Chi Kuo . Ο αναλυτής είπε ότι η Apple αποφάσισε να αυξήσει την παραγωγή των iPhone 14 Pro, δεδομένου ότι είναι πιο δημοφιλή και επομένως υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση. Το iPhone 14 Pro Max στοχεύει να είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο και θα αντιπροσωπεύει το 35% των αποστολών το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Σε γενικές γραμμές, τα μοντέλα Pro είναι πιο δημοφιλή και θα αντιπροσωπεύουν μεταξύ 60% και 65% των αποστολών αυτό το εξάμηνο.

Είναι αλήθεια ότι το iPhone 14 είναι πολύ κοντά στο iPhone 13, κάτι που δεν ενθαρρύνει απαραίτητα την αγορά. Αντίθετα, το iPhone 14 Pro προσφέρει μερικά νέα χαρακτηριστικά, όπως το Dynamic Island, το τσιπ A16 και έναν κύριο αισθητήρα φωτογραφίας 48 megapixel.