Κριτικές για τα AirPods Pro 2: Καλύτερη ποιότητα ήχου και άλλες βελτιώσεις

0


Το AirPods Pro 2 θα είναι
διαθέσιμο για αγορά από τις 23 Σεπτεμβρίου και εδώ είναι οι πρώτες δοκιμές των νέων ακουστικών. Υπενθυμίζουμε ότι τα νέα AirPods ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της Apple νωρίτερα αυτό το μήνα.

Δοκιμές του AirPods Pro 2

Στη δοκιμή του, το The Verge υποδεικνύει ότι τα AirPods Pro 2 προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ήχου από τα AirPods Pro 1 και AirPods 3, με καθαρότερο και πιο δυναμικό ήχο. Ο ιστότοπος αναφέρει επίσης αξιοσημείωτες βελτιώσεις για τη μείωση του θορύβου. Είτε στο γραφείο είτε στο δρόμο, τα ακουστικά μπορούν να φιλτράρουν καλύτερα τους εξωτερικούς ήχους για να επιτρέψουν στον χρήστη να ακούσει πραγματικά τη μουσική.

Το Engadget μιλάει για αυτονομία και λέει ότι διήρκεσε 6:15  με πλήρη φόρτιση. Συγκριτικά, ο ιστότοπος είχε διάρκεια 4:30  με την προηγούμενη γενιά ακουστικών.

Για το Gizmodo , οι νέες χειρονομίες AirPods Pro 2 για τη διαχείριση της έντασης είναι πολύ ωραίες. Η σάρωση προς τα πάνω ή προς τα κάτω προσαρμόζει την ένταση, αντί να περνάει από το iPhone ή το Siri σας. Παρά τα πάντα, ο ιστότοπος σημειώνει ότι το σύστημα μπορεί να βελτιωθεί. Μερικές φορές η χειρονομία δεν αναγνωρίζεται και πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή.

Από την πλευρά του, MobileSyrup παραπέμπει στο νέο εξατομικευμένο σύστημα χωρικού ήχου. Η ιδέα της Apple είναι να έχετε ήχο προσαρμοσμένο ειδικά στο σχήμα των αυτιών σας. Αλλά στην πράξη, δεν είναι πραγματικά αισθητό και δεν υπάρχει πραγματικά διαφορά ανάλογα με την τοποθεσία.

Στο Wired , μιλάμε για το νέο ενσωματωμένο ηχείο στη θήκη φόρτισης AirPods Pro 2, το οποίο ακούγεται αρκετά δυνατά για να βοηθήσει στην παρακολούθηση με το σύστημα Find My της Apple. Ο ιστότοπος θα ήθελε η θήκη να έχει μια θύρα USB-C για ενσύρματη φόρτιση αντί για τη συνηθισμένη υποδοχή Lightning.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !