Σύμφωνα με στοιχεία του Mixpanel , το iOS 16 εγκαθίσταται στο 23,72% των iPhone μετά από 10 ημέρες διαθεσιμότητας. Πέρυσι, το μερίδιο για το iOS 15 στο ίδιο διάστημα ήταν 19,3%. Για πρωτη φορά, το iOS 15 ήταν εκτός λειτουργίας σε σύγκριση με το iOS 14. Αυτό οφειλόταν σε πολλά σφάλματα που υπήρχαν κατά την κυκλοφορία και σε αρκετές λειτουργίες που είχαν καθυστερήσει, καθιστώντας την αρχική έκδοση λιγότερο ενδιαφέρουσα από το αναμενόμενο.

Με το iOS 16, η προσαρμογή σε επίπεδο οθόνης κλειδώματος φαίνεται να ευχαριστεί. Αυτή η καινοτομία έχει κάνει πολλά στα κοινωνικά δίκτυα, ειδικά στο Twitter και στο TikTok, με τους χρήστες να μοιράζονται την εξατομίκευσή τους.

Για να δούμε τώρα αν το iOS 16.1, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι σε beta και το οποίο θα φτάσει στην τελική έκδοση τον Οκτώβριο, θα κάνει περισσότερους χρήστες να θέλουν να το εγκαταστήσουν? Το iOS 16.1 θα περιλαμβάνει μερικές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των Live Activities στην οθόνη κλειδώματος και μια βελτιωμένη εμφάνιση ποσοστού μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης .

Έτσι, το iOS 16 έχει επί του παρόντος έχει μερίδιο 23,72%, αλλά τι γίνεται με τα υπόλοιπα; Μέχρι σήμερα, το iOS 15 είναι εγκατεστημένο στο 66,90% των iPhone. Το υπόλοιπο 9,38% είναι για iOS 14 και παλαιότερες εκδόσεις.