Apple Watch Series 8: αισθητήρας θερμοκρασίας, ανίχνευση ατυχήματος, νέα χρώματα ...

0


Ήταν o
Jeff Williams (ο μελλοντικός διευθύνων σύμβουλος της Apple;) που μας ανακοίνωσε το Apple Watch Series 8 , του οποίου η σχεδίαση είναι πράγματι πολύ κοντά σε αυτήν του προκατόχου του Series 7. Όπως επίσης αναμενόταν, η πρώτη καινοτομία που ανακοινώθηκε είναι ένας αισθητήρας θερμοκρασίας σώματος που ελπίζουμε ότι είναι τόσο ακριβές όσο το ήδη το ενσωματωμένο ΗΚΓ. Η παρακολούθηση των εμμηνορροϊκών κύκλων βελτιώνεται, ειδικά με την παρακολούθηση και το ιστορικό των περιόδων ωορρηξίας. Το Apple Watch Series 8 μπορεί πλέον να ειδοποιεί την χρήστη ενός Apple Watch όταν  βρίσκεται στη φάση της ωορρηξίας της ή όταν εντοπιστεί μια «διαταραχή». Ως υπενθύμιση, τα δεδομένα της υγείας αποθηκεύονται τοπικά στο Apple Watch ή/και συγχρονίζονται με το iCloud. Όλα είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο.

Ένα άλλο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό, το Apple Watch Series 8 μπορεί να ανιχνεύσει μεγάλα σοκ, όπως σε τροχαίο ατύχημα. Όταν εντοπιστεί αυτό το είδος ατυχήματος, το Apple Watch Series 8 θα καλέσει αυτόματα βοήθεια και θα παρέχει δεδομένα τοποθεσίας, ώστε να μπορούν να μετακινηθούν γρήγορα στο σημείο της συντριβής.

Η αυτονομία του Apple Watch Series 8 δεν αλλάζει σε αυτή τη γενιά και παραμένει στις 18 ώρες. Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας σάς επιτρέπει να διαρκέσετε με περιορισμένες λειτουργίες για 36 ώρες (αυτή η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στη Σειρά 4 και σε νεότερα μοντέλα με watchOS 9).


Το Apple Watch Series 8 θα είναι διαθέσιμο σε νέα χρώματα μαζί με νέα λουράκια κατασκευασμένα σε συνεργασία με τη Nike και την Hermès. Το Apple Watch Series 8 ξεκινά από 399 $ , και 499 $ ανάλογα το μοντέλο  και 3 μήνες Apple Fitness+ είναι δωρεάν με οποιαδήποτε αγορά.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !