Η Apple κυκλοφορεί τη δεύτερη δημόσια έκδοση beta του iOS 16.1 σήμερα. Έρχεται
μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη κυκλοφορία και 24 ώρες μετά την Beta 2 για τους προγραμματιστές . Οι αλλαγές είναι ίδιες .

Τι νέα  θα βρείτε? Το iOS 16 πρόσθεσε το ποσοστό της μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης των iPhone με εγκοπή, αλλά το εικονίδιο είναι πάντα γεμάτο ανεξάρτητα από το επίπεδο (100%, 80%, 50%, κ.λπ.). Με το iOS 16.1, βλέπετε πλέον το ποσοστό φόρτισης μαζί με μια ένδειξη μπαταρίας που γεμίζει ή αδειάζει με βάση το τρέχον επίπεδο φόρτισης. Επίσης, η Apple άλλαξε την ένδειξη φόρτισης στην οθόνη κλειδώματος με τη beta διαθέσιμη σήμερα. Επιπλέον, όταν συνδέετε ένα iPhone με καλώδιο Lightning ή σε ασύρματο φορτιστή, το ποσοστό της μπαταρίας εμφανίζεται τώρα για λίγο πάνω από την ώρα. Αυτό το σύστημα υπήρχε ήδη με το iOS 15, αλλά εξαφανίστηκε με το iOS 16.0. Τέλος, διορθώθηκε το σφάλμα με το κανονικό αίτημα άδειας για αντιγραφή-επικόλληση περιεχομένου από τη μια εφαρμογή στην άλλη.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Εάν δεν συμβαίνει αυτό και σας ενδιαφέρει, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com , συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple και αφήστε τον εαυτό σας να σας καθοδηγήσει η σελίδα.